Blake Lively It’s Fearless, Smiles Mere Feet Away from Black Bear

Blake Lively hanya membuktikan bahawa suami, Ryan Reynolds, bukanlah satu-satunya superhero dalam keluarga.

Pelakon itu tersenyum ketika berjalan-jalan kasual dengan beruang hitam-apa yang lazimnya menjejaki kebanyakan orang. Zaman Adaline bintang mencatatkan pertemuan peluang di Instagram, dengan tindak balas yang mengesahkan dia benar-benar tidak berani. Dalam gambar itu, Lively dilihat hanya kaki dari beruang, menunjuk ke arahnya berhampiran koleksi tong sampah. 

…Saya mempunyai perasaan dia benar-benar akan pergi ke koreografi yang saya telah merancang untuk kita. Jangan risau, saya telah melihat banyak filem Disney.

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

“… Saya rasa dia benar-benar akan pergi ke koreografi yang saya telah merancang untuk kami,” dia menulis dengan senyuman. “Jangan risau, saya telah melihat banyak filem Disney.” Memandangkan bahawa Lively telah naik terhadap hiu putih yang besar di The Shallows, reaksinya tidak mengejutkan.

BERKAITAN: Peranan New Killer Blake Lively Tidak Dapat Lebih Jauh daripada Dia Gossip Girl Hari

Selepas langkah berani ini, kami fikir mesti ada filem superhero di sebelah agenda ibu dua. Seorang wanita yang takut menjadi terlalu terkenal, tetapi sama sekali tidak takut dengan beruang dalam bidangnya? Bunyi sangat Clark Kent-esque kepada kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 3

map