Blake Lively Merayakan Peranan Cherokeenya dalam Kempen L’Oréal Baru

Sekarang bahawa L’Oréal Paris telah memperluaskan koleksi asas Pertandingan Benar ke 33 warna, Blake Lively membuka akar nenek moyangnya dalam kempen baru untuk barisan.

Syarikat solek ini mengetuk Cetek bintang, bersama dengan wanita dan lelaki lain dari pelbagai latar belakang etnik, seperti Telus bintang Hari Nef, untuk hidangan mengapa mereka suka koleksi dan mendedahkan warna yang mereka sumpah.

Ibu dua tahun yang berusia 29 tahun, yang masih mengandung anak perempuannya, Inez dalam klip itu, menunjukkan benjolan bayi itu dalam gaun hitam yang mengalir ketika aliran rambut pirangnya mengalir di belakangnya. “Saya Bahasa Inggeris, Ireland, Jerman, dan Cherokee,” katanya.

BERKAITAN: Lip Gloss Drugstore bawah-$ 10 Anda akan Cari dalam Clutch Blake Lively

“Semacam keluarga saya dari seluruh dunia,” katanya terus. “Untuk melihat ke belakang warisan saya dan melihat di mana semua orang datang, anda tahu, ia sihat! Rapi berada di negara ini yang mempunyai kepelbagaian dan kebudayaan sedemikian.”

“Kerana saya berbaloi” adalah kepercayaan ikonik yang merespon dengan begitu banyak, dengan alasan yang baik. Sekarang lebih daripada itu frasa mudah adalah peringatan yang kuat kepada kita semua, sebagai wanita datang bersama-sama, bangkit, dan berdiri untuk nilai kita, kita berbaloi, kita bentuk dan saiz yang berbeza, kita adalah warna yang berbeza, kita cantik di dalam dan luar, kita baik hati, kita berani, kita lemah, kita cacat, kita sempurna dan kita masing-masing mempunyai cerita untuk memberitahu, itulah sebabnya saya sangat berpindah oleh kempen ‘Kulit Anda, Cerita Anda’. Ini adalah satu ilustrasi yang indah yang kita ada bersama ini dan kita sedang mendengar satu sama lain dan meraikan setiap yang lain untuk kedua persamaan kami, dan perbezaan kami. Sekarang itulah yang indah. ” -Me :) #worthsharing #truematch LINK IN BIO FOR PEAK SNEAK ������ Sambung

Foto yang disiarkan oleh Blake Lively (@blakelively) pada

Apabila kempen dikeluarkan pada hari Ahad, Lively berkongsi kenyataan di Instagram sambil berkata, “Kerana saya berbaloi” adalah kepercayaan ikonik yang bergema dengan begitu banyak, dengan alasan yang baik. Lebih jauh lagi, frasa mudah ini adalah peringatan yang kuat Kepada kita semua, sebagai wanita datang bersama, bangun, dan berdiri untuk nilai mereka.

“Kami adalah bentuk dan saiz yang berbeza, kami adalah warna yang berbeza, kami cantik dalam dan luar, kami sihat, kami berani, kami terdedah, kami cacat, kami sempurna, kami berbaloi,” katanya. “Dan kami masing-masing mempunyai cerita untuk memberitahu, Itulah sebabnya saya sangat berpindah oleh kempen ‘Kulit Anda, Cerita Anda’, gambaran indah yang kami bersama-sama ini dan kami sedang saling mendengarkan dan saling merayakan untuk kedua persamaan kami, dan perbezaan kami. Sekarang itulah yang indah. “

Pastinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 53

map