Blake Lively Mungkin Satu-satunya Manusia Dapat Menarik Kuning-ke-Toe Kuning

Jika anda fikir Big Bird adalah satu-satunya orang awam yang boleh menarik perhatian kuning ke kepala, Blake Lively ada di sini untuk membuktikan anda salah.

Pelakon itu bermula hari itu di N.Y.C. dengan rakaman Selamat pagi Amerika, dan dalam fesyen yang tipikal Blake Lively, dia memandang rupa yang sama-sama memukau dan menawan.

Kita mungkin tidak boleh mengharapkan apa-apa yang kurang dari * satu * orang yang benar-benar kelihatan baik dalam pakaian seragam penjara, tetapi gaya Lively masih merupakan sumber kekaguman yang berterusan.

Dalam thriller yang akan datang Semua Saya Lihat Adakah Anda, yang berusia 30 tahun Gossip Girl Alum memainkan wanita buta yang menjalani prosedur dan mendapat semula penglihatannya.

Blake Lively
James Devaney / GC Images

Lively mengambil GMA untuk mempromosikan filem itu pada pagi Isnin dalam satu set kuning yang berani Brandon Maxwell memisahkan, seperti yang kita serius merenungkan sambil menambah pakaian kami.

Pelakon itu berpasangan dengan satu set seluar kaki lebar yang cerah dengan topeng lengan panjang leher tinggi yang hampir sama dengan lengan lengan, tali pinggang kuning nipis yang terkilir di pinggangnya. Dia menyematkan bahagian depan kunci berambut perangnya untuk majlis itu dan mendapat aksesori dengan sepasang celana drop Lorraine Schwartz, bahagian bawahnya hampir menemui bahunya. Di bawah seluar seluar lantai yang meriah, dia memakai sepasang pingat emas dan puteri Charlotte Olympia. 

VIDEO: Moments Pasangan Cutest Blake Lively & Ryan Reynolds

Terlalu terang. Dan tiada penapis. Sangat memalukan. @lorraineschwartz @ofirajewelz @brandonmaxwell @enamelle

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

Super kasual. ��Nails by the queen @enamelle

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

Terima kasih kepada bintang bertuah saya hari ini untuk @kristoferbuckle @ rodortega4hair @enamelle @ sloaney_77.

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

��b. A. n. A. n. A. S. �� @brandonmaxwell @lorraineschwartz @ofirajewelz @charlotteolympia

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

Apa yang kita lihat adalah ANDA, Blake!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map