Blake Lively Tarik Off The Trickiest Color Known to Woman

Blake Lively telah memberitahunya bahawa dia tidak takut mengambil risiko fesyen. Hanya semalam, pelakon itu melangkah memakai dua blazer baldu dan tidak ada yang lain di bawah – sesuatu yang kami pasti tidak pernah dilakukan sebelum. 

Untuk OOO yang kedua ketika membuat pusingan media untuk filem barunya A Nikmat Mudah dalam N.Y.C. pada hari Jumaat, meriah menangkap ante dengan menarik warna yang paling menonjol yang diketahui wanita dalam saman Versace yang sesuai. Sama ada anda mahu memanggilnya kapur, neon, atau penyerap hijau, naungannya sukar untuk dikuasai, tetapi Blake bukan sahaja memakainya dengan yakin, dia juga berani memasangkannya dengan aksesori yang sama terang. 

Selebriti Sightings in New York City - August 17, 2018
Gotham / Getty Images

Aquamarine menjatuhkan anting-anting, tumit fuchsia yang dihiasi, dan bibir merah jambu yang serasi menambah sentuhan penamat kepada kombo baju saman pelakon. 

Dengan gelombang duyungnya ditarik balik ke dalam bilah yang digilap, kami benar-benar ditegaskan pada cabul yang meriah. Tetapi amaran: jangan menatap terlalu lama, mata anda akan mula menyakiti.

Ini adalah hari yang pertama untuk lawatan akhbar antarabangsa filem itu, sehingga kelihatan seolah-olah maraton Blake’s marathon baru saja dimulai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 7

map