Blake Shelton dan Gwen Stefani’s Yearbook Pictures Embarrassing Actually Cute

Pernah bertanya-tanya apa yang Blake Shelton dan Gwen Stefani kelihatan seperti ketika mereka masih muda, pelajar bermata luas?

Terima kasih kepada Ellen DeGeneres, kami akhirnya mendapat jawapan. Stefani dihentikan oleh rancangan pelawak dan tuan rumah TV minggu ini untuk berbual tentang hubungannya dengan Shelton dan, khususnya, bagaimana dia yang bertanggungjawab untuknya Orang Cover Lelaki Paling Seksi.

“Saya rasa bertanggungjawab sepenuhnya kerana dia bukan orang itu. Dia tidak suka melakukan pemotretan, anda tidak boleh meyakinkannya untuk melakukannya, “katanya. “Dia hanya menelefon saya, dia suka, ‘Mereka mahu saya lakukan ini,’ saya suka, ‘Anda mesti melakukannya dengan betul! Kenapa tidak? Rekod anda hanya keluar. Anda begitu seksi. ‘Dia melakukannya, dan ia hanya huru-hara, kegilaan. “

Dia berpindah untuk menerangkan apa yang dia temui dengan seksama mengenai Shelton, mengatakan ia “hati tua yang besar dan rasa humor itu, anda tahu. Dia tidak menganggap dirinya serius dan dia seorang yang luar biasa. “

BERKAITAN: Joki Gwen Stefani Bahawa Anak-anaknya Merosakkan Selepas Menerima Hadiah Krismas mereka

Perkara-perkara seksi diketepikan, DeGeneres berjaya memalukan Stefani sedikit dengan menarik gambar tahun buku lama mereka dan bertanya jika dia fikir mereka akan mendapat bersama.

Blake Shelton and Gwen Stefani High School Yearbook Ellen - Embed
TheEllenShow / YouTube

Dalam tembakan lucu, Shelton kelihatan agak berbeza dengan mullet-like ‘yang dilakukan ketika Stefani memamerkan bob pendek. “Tidak,” kata Stefani bergurau. “Saya rasa ia benar-benar berjaya.”

Tonton reaksi penuhnya di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map