Blogger Kecantikan ini kelihatan seperti Rihanna-dan Internet tidak dapat mengendalikannya

Hanya ada satu Bad Gal RiRi-atau jadi kami fikir.

tk
Oscar Gonzalez / NurPhoto melalui Getty Images; andelelara / Instagram

Pada hujung minggu, vlogger kecantikan Patrick Starr menggoda pada Instagram bahawa dia sedang mengerjakan projek rahsia teratas yang melibatkan Rihanna’s makeup makeup Fenty Beauty dengan penyanyi yang berpengaruh, Andele Lara, pengasas laman web Grow & Glow, sebagai modelnya.

මාAny Wild Wild Thoughts pada apa yang saya penggambaran dengan model saya @andelelara ?? Terima kasih @fentybeauty ㅋㅋㅋ #patrickstarrr #fentybeauty

Jawatan yang dikongsi oleh patrickstarrr (@patrickstarrr) pada

BERKAITAN: Koleksi Fenty Beauty Rihanna Adalah Talian Pembesaran Liburan Paling Hebat Pernah

Tetapi itu bukanlah menyebut Fenty Beauty dalam keterangan Instagramnya yang mendapat pengikut Starr teruja, itu adalah hakikat bahawa Lara dengan mudah boleh disalah anggap penyanyi itu sendiri. “Bruh, saya fikir itu Rihanna, teruskan. Semuanya dalam hidup saya berubah,” kata seorang pengguna Instagram. “Saya gila sekarang saya melihat cerita anda dan berfikir bahawa sebenarnya Rihanna, saya akan katakan Patrick benar-benar bergerak wang. : purple_heart:,”tambah satu lagi.

Walaupun beberapa doppelgängers selebriti masih dipersoalkan, segala-galanya dari rambut panjang hitam yang dipotong belakang Lara ke hidungnya dan juga gerbang alisnya kelihatan seperti RiRi.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Oleh itu, anda mungkin tertanya-tanya sama ada Lara sedar bahawa dia menyerupai salah satu bintang terbesar di dunia. Yup, dia tahu. Dalam bahagian “Tentang Saya” di laman webnya, influencer itu menetapkan rekod terus bahawa semasa dia kelihatan seperti Rihanna, dia tidak mempunyai kerjaya sebagai kelihatan seperti. “Saya tidak pernah mempunyai kerjaya sebagai ‘Rihanna Look Alike’ – Ya, ada sedikit persamaan dengan Rihanna tetapi TIDAK, saya TIDAK Rihanna kelihatan seperti,” dia menulis.

Lookalike atau tidak, kita tidak boleh menunggu untuk melihat Starr dan Lara kerja, kerja, kerja, kerja, kerja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map