Blonde Sophie Turner Tidak Memandang Tidak Seperti Sansa Stark di Festival Filem Venice

Sansa Stark, adakah anda? Game of Thrones pelakon Sophie Turner terkejut pada Festival Filem Venice pada hari Ahad sementara tidak melihat apa-apa seperti watak yang menjadikannya bintang antarabangsa.

Pelakon baru berambut perang itu jatuh ke dalam gaun hitam Yanina Couture yang menjunam dengan punggung terbuka yang memamerkan sosoknya yang sesuai. Pemain berusia 20 tahun itu mendapat aksesori dengan stilettos paten hitam dan drop anting-anting dan memakai rambut berambut perangnya yang digelar dalam gelombang retro Hollywood untuk perdana filem baru Mel Gibson, Hacksaw Ridge. Mata perokok gangsa menyempurnakan rupa glamornya.

Sophie Turner

The Game of Thrones bintang terkejut dengan gaun Yanina Couture yang menjunam dengan gelombang retro pada Hacksaw Ridge perdana.

Elisabetta A. Villa / WireImage

Bintang yang benar-benar dibesarkan di depan mata kami, bekerja kamera seperti pro dan berhenti untuk mengambil gambar diri dengan peminat; Walau bagaimanapun, dia tidak pergi ke Venice hanya untuk membunuh karpet merah. Sebelum perdana filem akan datang, Turner menerima Anugerah Kinéo Diamanti pada sidang akhbar.

BERKAITAN: Elle Fanning kelihatan seperti Princess Marc Jacobs di Kuasa Parti Hollywood Muda di L.A.

Pelakon ini benar-benar datang ke dalam dirinya sendiri, baik dalam dan luar skrin. Klik melalui galeri kami untuk melihat lebih banyak lagi dari 2016 Venice Festival Filem permaidani merah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map