Bolehkah Melakukan Wajah Anda Membuat Anda Tihat Muda?

Menghadapi gim hanya mengambil makna baru: Face Love Fitness New York City adalah pusat senaman semata-mata untuk wajah. “Kami masih berusaha mencari tahu apa yang tepat untuk memanggilnya,” kata pengasas bersama Rachel Lang. “Kami suka memikirkannya sebagai persimpangan antara gym dan studio yoga.” Itu kerana tindakan senaman muka adalah sesuatu yang hibrida juga. Amalan ini menggabungkan unsur-unsur urut muka digabungkan dengan latihan kekuatan khusus muka. (Tetapi yakinlah, ia berlaku tidak melibatkan mengangkat dumbbell kecil dengan kening anda.)

Sebenarnya, “itu semua tentang mewujudkan rintangan,” kata Lang, yang dilatih sebagai ahli estetik. “Terdapat 57 otot di muka anda dan mereka boleh bertindak balas terhadap toning seperti otot badan anda.” Itulah sebabnya dia dan pengasas bersama Heidi Frederick dan Kate Gyllenhaal, ahli terapi urut dan jurulatih peribadi, masing-masing menggunakan penarik bulat dan menekan pergerakan sebagai rawatan pilihan mereka. Sebagai contoh, kata Lang, “Kami akan meletakkan jari-jari kami di antara kening klien dan memecahkannya manakala pada masa yang sama memberitahu dia menggunakan otot muka untuk cuba mendorong mereka bersama.”

BERKAITAN: Perlu Summer #Fitspo? Cuba Video Ini

Jadi, apakah kesilapan semua ini menusuk dan menonjol? Rahang yang lebih ketat dan kurang berpotensi untuk kedutan, kata Lang. “Latihan wajah telah ditunjukkan untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan keanjalan kulit, sementara juga meningkatkan massa otot dari masa ke masa. Mengekalkan kelumpuhan itu dari pembentukan keriput. “Ahli kulit dermatologi New York City, Dr. Joshua Zeichner melihat logiknya. “Dengan usia, kita kehilangan bukan hanya lemak dan jisim tulang di wajah kita, tetapi juga nada otot,” katanya. “Senaman muka boleh membantu mengekalkan otot-otot kita yang cergas dan sesuai dan sememangnya boleh memperlahankan penuaan muka.”

Sudah tentu, walaupun faedah yang disokong secara saintifik, muka gim masih belum sampai ke bahagian Fitness-Like Plant. Jadi, sehingga mereka melakukannya, amalkan latihan di rumah ini, dengan ihsan FaceLove Fitness.

Untuk pahat jawlin anda …
1. Buat penumbuk dengan tangan anda dan letakkan bahagian rata dari penumbuk di bawah dagu anda, elakkan siku anda untuk membuat platform rintangan.
2. Memperpanjang tulang belakang anda dan perlahan-lahan tekan dagu anda ke dada anda terhadap “platform” untuk lima tuduhan, mengulangi sepuluh kali.
3. Menggunakan pembentukan yang sama, buka mulut anda dan lepaskan dagu anda ke “platform” untuk lima tuduhan, mengulangi sepuluh kali.

Untuk memerangi kaki gagak …
1. Letakkan pad jari anda supaya jari telunjuk anda hanya di bawah bulu mata bawah anda dan jari tengah anda hanya di atas tulang pipi anda.
2. Squint mata anda dengan cara yang berlebihan supaya pipi bangkit untuk menekan ke atas pad tangan sambil memegang tangan di tempat dan tahan untuk lima tuduhan, mengulangi sepuluh kali.

Untuk menghidu …
1. Letakkan jari tengah dan indeks anda di tepi dalaman kening dan tegas tarik kening anda jauh dari satu sama lain.
2. Semasa menarik kening jauh dari satu sama lain, gunakan otot muka anda untuk cuba mendorong mereka bersama-sama, memegang lima tuduhan dan mengulangi sepuluh kali.

FOTOS: 8 Cara untuk Latihan Tanpa Sebenarnya Memukul Gim

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 90

map