Bolehkah Vaseline Sebenarnya Membuat bulu mata anda semakin panjang?

Mungkin disebabkan oleh infographic yang aneh yang dilihat di Pinterest, atau kebohongan putih ibu kami memberitahu kami, balang Vaseline di bilik mandi anda telah mendapat reputasi sebagai ejen yang menyamar yang menyamar. Tetapi adakah ia berfungsi? Pendek kata, tidak semestinya. Walaupun Vaseline boleh melakukan apa saja (selain daripada hidangan), tidak ada ramuan dalam formula yang telah terbukti tumbuh bulu mata. Jeli petroleum secara umum sangat menghidratkan, jadi walaupun sebatan panjang tidak selalu menjadi jaminan, mereka pastinya akan menjadi lembap.

VIDEO YANG DIHUBUNGI: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Tambahan pula, jika anda mempunyai kulit yang sensitif, anda mungkin ingin berfikir dua kali sebelum membongkar penutup anda di Vaseline. Melakukannya boleh mencetuskan tindak balas alergi, yang boleh mengakibatkan beberapa kehilangan sampingan-yang bertentangan dengan apa yang kita akan lakukan di sini. Sekiranya sebatan lebih panjang adalah matlamat akhir anda, kami cadangkan memilih serum seperti Revitalash ($ 98; nordstrom.com) sebaliknya. Ia direka khusus untuk mengembangkan set yang lebih panjang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 34 =

map