Botol Wewangian Golden Delicious $ 1 Juta DKNY

Hanya dalam masa untuk senarai cuti percutian anda, DKNY telah mencipta Botol Wangi Emas Dolar Emas Delicious dengan perhiasan Martin Katz. Supermodel Chanel Iman jetted to N.Y.C. lurus dari bash ulang tahunnya ke-21 di Jamaica untuk memperkenalkan reka bentuk one-of-a-kind, yang menggabungkannya 2,909 permata dari seluruh dunia, termasuk 2,700 berlian putih, 183 safir kuning dan 2.43 karat kuning kanari kuning tunggal. Selain daripada faktor berkilau tinggi, Iman memberitahu InStyle.com, “Apa yang bagus tentang botol itu ialah hasil penjualan bersih pergi ke sebab yang baik,” Tindakan Menentang amal kebuluran. Ia boleh didapati untuk dijual di laman Facebook Kelab Teras DKNY untuk, ya, $ 1 juta. Tidak dalam julat harga anda? Ambil botol Golden Delicious yang tidak bertaburan permata dari $ 42 hingga $ 80 di dkny.com.

LEBIH:• Pakaian Custom Donna Karan Ashley Greene • Ide Hadiah Percutian: Parfum Solid • Inspirasi Cincin Engagement Anne Hathaway

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 53

map