Brad Goreski Menambah Bingkai Teratasnya Untuk Glasses.com, Plus Tips Teratasnya Empat Styling

Untuk Brad Goreski, masuk akal bahawa dia mempunyai sehingga 40 pasang bingkai. “Saya suka mempunyai gelas untuk siang dan malam. Ada giliran utama yang berlaku, ia seperti Tidak tahu almari! “katanya kepada InStyle.com. Penyandang bintang kepada Jessica Alba, Rashida Jones Stesen FruitvaleMelonie Diaz – telah lama dikagumi kerana rasa citarasa dan cermin mata yang hitam dan tebal, jadi tidak mengejutkan bahawa Goreski bermitra dengan kacamata retailer eyewear untuk mengawasi pilihan pemilihan teratasnya untuk wanita dan lelaki gaya. “Saya cuba memilih cermin mata yang akan berfungsi dengan baik di pejabat dan kemudian di pesta,” katanya. Tetapi dengan setiap aksesori, anda perlu mengerjakannya dengan rupa anda – dan di sinilah langkah Goreski lagi. “Saya biasanya bermula dengan rupa keseluruhan keseluruhan, tetapi ia bergantung kepada jenis pernyataan yang anda mahu buat.” Sama ada anda akan melihat wajah bom Sophia Loren, setiausaha seksi atau vixen vampy, Goreski berkata, “anda perlu membuat cerita untuk diri sendiri; bermain pakaian juga dikenakan kepada kacamata juga.” Tinjau ke bawah untuk mendapatkan lebih banyak tips gaya Brad dan membeli pilihan atas Brad seperti ini, kura-kura Eddie Bauer kucing, kura-kura Eddie Bauer ($ 79) atau penembak Ray Ban hitam ($ 170) di glasses.com.

1. Kemas kini Almari pakaian anda dengan Aksesori “Beli staples pakaian yang sangat baik yang sesuai dengan anda dan kemas kini dengan bingkai baru atau sepasang kasut yang baik. Ini adalah mengenai sentuhan terakhir anda.”

2. Main dengan Tekstur dan Brights “Bermain dengan tekstur sangat baik dan sentiasa banyak warna, terutamanya pada musim sejuk apabila ia mula mendapat sedikit suram.”

3. Edit Wardrobe Summer Anda Sekarang  “Sudah tentu penting untuk memulakan pengeditan ketika memikirkan apa yang anda pakai untuk musim bunga dan musim panas dan apa yang anda tidak benar-benar memakai. Mula menarik perkara-perkara yang anda tidak fikir akan membuat potongan dan kemudian simpan , bertentangan dengan menyimpan segala-galanya dan melakukan edit tahun depan kerana anda tidak akan menyingkirkan apa-apa. “

4. Potongan Utama yang Anda Perlukan Kejatuhan “Sweatshirt adalah satu perkara yang besar, jaket pengebom adalah lapisan pelapis yang sempurna dan saya suka skirt yang sesuai dan bersemangat. Ini adalah kegemaran saya yang mutlak, saya fikir ia kelihatan sangat bergaya dengan sweater yang sangat tipis kalung pernyataan.”

Plus, lihat gelas yang terinspirasi oleh bintang yang sempurna!

LEBIH: • Trend Cetakan Kegemaran Brad Goreski • Rashida Jones Berpikir Dia Berpakaian Seperti Brad • Moment Red-Carpet Brad dengan Stacy Keibler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 50

map