Brad Pitt Adik Dating Lagi Selepas Splitnya dari Angelina Jolie

Lebih setahun selepas perpecahan yang mengejutkan negara, Brad Pitt kembali dalam permainan dating. Pemain berusia 54 tahun, yang berpisah dari Angelina Jolie pada September 2016, telah “bersahabat dengan santai” sejak kembali bermain kakinya.

“Dia telah keluar tapi tiada apa yang serius di kawasan temu pun, tidak ada yang boleh dibicarakan pada ketika ini,” kata seorang sumber Orang.

Brad Pitt
Jon Kopaloff / FilmMagic

Pelakon itu berada di tempat yang lebih baik sejak hubungannya berakhir. “Secara ringkasnya, perpecahan ini baik untuk Brad kerana dia menyusun dirinya sendiri dan menyedari perlu ada perubahan,” sumbernya berterusan. “Brad dan Angie sedang berbuat baik, bersungguh-sungguh untuk dia bersama dengan anak-anak yang dikurniakannya.”

Brad Pitt Angelina Jolie
Kevin Winter / Getty Images

Pitt sendiri berkata bahawa dia telah “menjaga kapal bertahan” dan “memikirkan konfigurasi baru keluarga kami.”

“Kanak-kanak adalah segalanya,” katanya dalam temu bual baru-baru ini dengan Associated Press. “Kanak-kanak adalah hidup anda. Mereka mengambil semua fokus, seperti yang mereka perlu. “

Kami gembira mendengar veteran akting ini kembali di kakinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 77

map