Breaking: Hailey Baldwin Mengumumkan Kerjasama Makeup

Sekiranya ada satu perkara yang boleh mendapatkan hari Isnin anda untuk permulaan yang baik, itu adalah beberapa berita kecantikan utama yang serius. Mari mulakan perkara dengan mengatakan bahawa Hailey Baldwin telah mengalami angin ribut setahun. Dari berjalan kaki landasan untuk pereka utama untuk melancarkan koleksi kapsul aksesori dengan The Daily Edited, Hailey telah membunuhnya di seluruh papan. Belum lagi, dia sentiasa kelihatan cantik di California, yang akhirnya kami satu langkah lebih dekat untuk mencapai terima kasih kepada berita kecil Hailey berkongsi hujung minggu ini.

Hailey membawa kepada Instagramnya semalam untuk mengumumkan kerjasama edisi terhad yang akan datang dengan syarikat kosmetik kegemaran kultus Australia, ModelCo.

Jadi teruja untuk mendedahkan edisi terhad eksklusif saya, kolaborasi kosmetik dengan @modelco_cosmetics. #TheBeautySquad akan datang �� Sertai senarai saya di www.modelcocosmetics.com #ModelCo

Foto yang disiarkan oleh Hailey Baldwin (@haileybaldwin) pada

Hailey berkongsi selfie di atas dan membiarkan tumpahan rahsia keterangannya. Selain hakikat bahawa ia berlaku tidak lama lagi, Hailey tidak mendedahkan apa-apa maklumat lain mengenai collab itu, yang mengecewakan kerana kami benar-benar mengharapkan penilai baharu untuk menambah bajet belanjawan kami. 

BERKAITAN: Mini Star Manicures Adakah Mengambil Instagram-dan Kami Digali

Kerjasama Hailey dengan ModelCo. meletakkannya dalam syarikat-syarikat gergasi pemodelan lain yang sangat jelas – yang telah bekerjasama dengannya ModelCo. termasuk Elle Macpherson dan Rosie Huntington-Whiteley. Tidak terlalu lusuh, eh? Sekiranya anda mempunyai masa untuk membunuh, kami mencadangkan untuk meneroka laman web jenama. Anda akan jatuh ke lubang arnab produk merah jambu panas dan berkilauan semuanya. Anda juga akan mempunyai peluang untuk menyertai “senarai”, yang akan memberi isyarat kepada anda apabila collab jatuh. 

Oleh kerana kita kini sedang meneka apa yang ada dalam baris yang akan datang, kita meletakkannya di alam semesta bahawa kita ingin gel aloi dan berasap quad mata. Mintalah dan anda akan menerima. Baiklah, mudah-mudahan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 39

map