Britney Spears Claps Kembali pada Pengkritik dengan Cover Live 90-an ini

Britney Spears memberikan media sesuatu untuk dibincangkan dengan prestasi terbarunya.

Penyanyi lagu “Piece of Me”, yang telah membanting tuduhan menyemai bibir pada masa lalu, memutuskan untuk memamerkan pita suara vokalnya dengan penampilan hidup awal ’90an untuk mengejutkan penggemar.

Pada hari Sabtu, puteri pop memberikan peminat konsert yang melayannya Piece of Me Residen Las Vegas ketika dia menambah prestasi Bonnie Raitt’s 1991 single “Something to Talk About” kepada senarai set biasa.

“Jadi saya telah banyak berfikir sejak kebelakangan ini, bukan?” penyanyi itu memulakan pengenalannya, sebelum membukanya mengenai kemunculan kemasyhuran. “Pagi ini saya bangun dan saya suka, ‘Ada banyak perkara yang berlaku di dunia’ dan barangan, tetapi pada dasarnya saya melihat dan saya suka, anda tahu apa, akhbar dan media sepanjang hidup saya … anda tahu, itu benar-benar gila, satu minit mereka merobohkan anda dan mereka benar-benar mengerikan, dan minit seterusnya anda berada di atas dunia, anda tahu? “

Spears menyimpulkan ucapannya dengan menunjuk kepada pengkritik secara langsung., “Saya tidak pernah benar-benar bercakap mengenai hal itu, anda tahu, dan saya seorang gadis Selatan,” katanya, sebelum membunuh persembahannya yang tidak menentu. “Saya dari Selatan dan saya ingin memastikan ia benar, jadi saya mahu memastikan saya terus membuat anda seorang ibu yang boleh dibincangkan, okay?”

Britney menyanyi “Something to Talk About” hidup �� #shook #pieceofme

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joey Monroe (@joeymonroe) pada

BERKAITAN: Britney Spears Sialan Mereka Rumor Penyingkiran Lip Sekali dan untuk Semua

Dengar persembahannya untuk diri sendiri dalam video di atas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 76 =

map