Britney Spears Mewujudkan “Baby One More Time” Lihat di Instagram

tk
Kesopanan

Bolehkah anda percaya bahawa lagu hit Britney Spears “… Baby One More Time” dikeluarkan hampir 20 tahun yang lalu? Rasanya seperti semalam!

Percaya atau tidak, lagu pop ikon itu mendahului carta pada tahun 1998, dan semua orang ditinggalkan memilih rahang mereka di luar lantai apabila video seksi itu keluar, memaparkan Spears berpakaian sebagai murid sekolah. Walaupun sudah hampir dua dekad, Brit membuktikan dia masih boleh melihat rupa seperti orang lain, memakai pakaian ikonik itu semula di Instagram.

Pada hari Jumaat, Spears menyatukan salah satu rancangan fesyen Instagram yang terkenal untuk peminatnya, dan kami hidup untuk semua pakaian yang cantik. Sebagai tambahan kepada pakaian putih dan penampilan “cowgirl”, penyanyi berusia 35 tahun itu memodelkan top crop putih dan skirt mini plaid, sama seperti video dari “… Baby One More Time” video-semua itu hilang adalah pigtails beliau!

������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Britney Spears (@britneyspears) pada

Spears tentu tidak takut untuk menunjukkan badannya yang kencang, dan kita tidak menyalahkannya! Dia kelihatan seperti yang menakjubkan ketika dia kembali ketika dia masih remaja.

Sekarang jika kita hanya dapat meyakinkannya untuk memulihkan pakaian pengangkut boa dari VMA MTV 2001…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 66

map