Bronde, Ronze, dan Flamboyage: Trend Rambut Paling Hangat Musim-Decoded

Celebs telah memberikan roda warna agak berputar. Blake Lively yang paling dominan brunette, dia mencipta “Bronde” menyertai keluarga nada mix-and-match menyapu rambut Hollywood dan rambut di seluruh negara. Tetapi bintang-bintang itu tidak hanya melekat pada brunettes statik dan blondes.

Ternyata cantik-tetapi menguraikan kura-kura “écaille” dari “bronde,” “gangsa” dan “flamboyage” sudah cukup untuk meninggalkan kepalan kepala anda. Memilih warna rambut yang sempurna sepatutnya sedikit lebih mudah daripada peperiksaan Bahasa Perancis kelas 9 anda. Itulah sebabnya kami mencipta panduan vocab lengkap ini kepada 7 warna paling hangat-lembaran cheat anda untuk menyesuaikan ‘dos ​​2015 yang dinamik.

BERKAITAN: Menguasai Seni Strobing-Teknik Penonjolan Baru Anda Perlu Cuba

Sombré

Spike TV's
Gregg DeGuire / WireImage

Mengingatkan penamaan warna kecerunan yang mengelirukan- “Sombré,” seperti kunci berlilin madu Lily Aldridge, menawarkan versi yang kurang teruk dari trend ombré. Ia bermaksud “ombré yang halus,” menyelitkan kunci yang lebih ringan dengan lebih banyak kesan sorotan yang bertentangan dengan penyekatan warna ombré. Arang emas Aldridge menambah cahaya yang sempurna untuk menyerlahkan bahawa menghancurkan supermodel.

 

Babylights

Kebanggaan Of Britain Awards - Red Carpet Arrivals
Mike Marsland / WireImage

Kemunculan balik ke pigtails dan hari-hari yang riang di bawah sinar matahari, “lampu suluh” adalah bronet-blonde mash-up yang cuba meniru cahaya semulajadi yang disebabkan oleh pendedahan cahaya matahari. Colorist Jack Howard di salun Paul Edmonds di London mencipta tahun lalu dan bintang-bintang seperti Miranda Kerr dan Nicole Scherzinger telah menguji trend sejak itu. Ia berfungsi seperti balayage tetapi menggunakan bahagian rambut yang lebih kecil untuk lapisan kontras dan warna yang lebih halus. Lampu-lampu Sherzinger melembutkan kepalanya yang gelap, mempamerkan trend yang menjadi warna gerbang yang sempurna untuk lebih berani seperti kunci blonder saat ini.

 

Splashlights

2013 Bunbury Music Festival - Day 2
Daniel Boczarski / Getty Images

Dibuat dengan huruf tebal tetapi tetap dengan warna berambut perang / si rambut coklat adalah “splashlights.” Diciptakan oleh colorist yang berpangkalan di New York Aura Friedman dari salon Sally Hershberger, “splashlights” bertujuan untuk mencerahkan warna pencahayaan lampu buatan bersinar pada rambut di lebar jalur. Pandangan, yang dibuat untuk vokalis Chairlift Caroline Polachek, adalah blok warna yang lebih drastik, tetapi bintang seperti Jessica Biel telah memeluk versi yang lebih halus. Ini cara penyelenggaraan yang rendah untuk membuat kenyataan yang yakin dan menyertai trend dua nada.

 

Flamboyage

2010 MTV Movie Awards - Red Carpet
Jeff Kravitz / FilmMagic

Dicipta dan dicipta oleh warna rambut Itali dan pengarah seni di Davines, Angelo Seminara, teknik ini mempunyai jalur Flamboyage Meche yang jelas dan bukannya foil. A colorist melekatkan sisi pelekat setiap jalur ke lapisan rambut dan kemudian angkat. Pemilihan rambut secara rawak tetap di tempat di Meche yang kemudian dicat gaya bait. Seminara itu kelihatan semulajadi, bercampur-campur Seminara memanggil “spontan.” Keindahan cantik Jessica Biel di sini memberikan mama baru yang lebih halus – seolah-olah kita memerlukan lebih banyak alasan untuk iri hati terhadap Puan JT * swoon. *

BERKAITAN: Jessica Biel Debutkan Tubuhnya Post-Baby yang Menakjubkan di Jumpsuit Chic

Écaille (Tortoiseshell)

Kevin Winter / Getty Images

Kura-kura shell coklat / berambut marbling telah membuat jalan dari rim eyewear retro untuk mengagumkan helai selebriti seperti Chrissy Teigen. Katakan selamat tinggal untuk menenangkan dua nada dan halo warna multidimensi dengan tiga atau lebih warna berbeza madu, tepung, dan mocha. Tiegan yang berani dan cantik memandang ke atas lobak gelombang pantai yang manis sebelum menambah panjang dan warna madu di hujungnya.

 

Bronde

Lembu Kudus! Gunung berbentuk jantung. Tiada yang lebih sempurna daripada alam semula jadi. Masa untuk melindunginya !!! @livelokai dan @world_widlife membantu menyelamatkan haiwan kami #LetsDoOurPart #livelokai # IStillCantBelieveTheresAHeartShapedMountain – WaitTilNirvanaHearsAboutThis

Foto yang disiarkan oleh Blake Lively (@blakelively) pada 7 Jul 2015 pada 7:19 pagi PDT

Bom Blake Lively bukan lagi berambut perang. Dia memulakan kerintangannya melalui Instagram dengan kapsyen “… Brondes mempunyai lebih menyeronokkan # NoTypos-IKnowIThinkItsCrazyToo.” Gram kedua ‘di atas) mempunyai penutupan naungan barunya dengan kapsyen yang memberi perhatian kepada Dana Hidupan Liar Dunia. Blake telah perlahan-lahan beralih kepada si rambut coklat sejak kehamilannya dengan gadis kecil James, yang menyerupai trend untuk akar-thanakan yang lebih gelap. Biarkan ia Lively untuk membuktikan sekali lagi, tidak kira apa warna dia mengubah caturnya, ini adalah seorang mamma panas-dengan seorang suami yang bertuah, betul Ryan?

 

Ronze

72hb Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Jason Merritt / Getty Images

Emma Stone tidak asing dengan perubahan warna rambut yang drastik, seperti menukar berambut perang semulajadi untuk hampir tanda tangan merah. Ini merah memenuhi mash-up tembaga, yang digelar sebagai “gangsa,” memberikan lob itu bersinar bersinar tanpa menambah nada kedua yang ketara. Batu telah mula memantulkan lagi pandangannya selepas peranannya sebagai Jill dalam Woody Allen Lelaki Irrational, yang melanda teater Jumaat.

BERKAITAN: Adakah Rambut Anda Perlu Cuti? Inilah Berapa Lama Anda Perlu Tunggu Selepas Perubahan Warna

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map