Brooke Shields’s Chiseled Abs Akan Memberikan Anda Dosis Serius Fitspo

Sekiranya anda memerlukan inspirasi sedikit untuk mengekalkan kerja keras di gym (atau mengatasinya) sebelum musim panas, lihatlah Brooke Shields.

Sebagai bekas supermodel 51 (!) – yang melanda pantai dengan bestie beliau, dia menonjolkan badannya yang dipahat di pantai dalam foto yang dikongsi beliau pada Instagram Khamis, yang memperlihatkannya yang menarik dengan tangannya di pinggulnya bikini biru bikini dan topi jerami.

Kerja keras itu mula melunaskan.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brooke Shields (@brookeshields) pada

“Kerja keras mula membayar,” kata Shields itu … dan sudah pasti. Dalam sekejap, peluk, lengan, dan kaki pelukis itu semua kelihatan ketika dia melihat ke pantai ketika si rambut coklat terkunci di atas bikini atasnya. Jika ini adalah “permulaan” rejim kecergasannya, kita tidak boleh bayangkan bagaimana tubuhnya akan berubah ketika dia mencapai matlamatnya.

BERKAITAN: Brooke Shields Adalah Bukti Itu Gaya Benar Adakah Abadi

WATCH: Babes Pantai Lebih-50

 

 

Saya dan saya “Sassy” selama-lamanya!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brooke Shields (@brookeshields) pada

Walaupun Shields tidak mendedahkan rahsia kecergasan dan diet di belakang badan bikininya yang bodoh, satu perkara pasti: dia hanya menjadi lebih baik dengan masa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map