Brooklyn Beckham Buktikan Seberapa Banyak Dia Membawa Selepas Ibu Victoria Beckham di New ‘Grams

Tidak syak lagi bahawa Brooklyn Beckham mengambil alih ibunya Victoria Beckham yang super bergaya dengan lebih banyak cara daripada satu, dan dia membuktikan bahawa sekali lagi hari ini di Instagram.

Bintang berusia 16 tahun berkongsi selfie cermin yang menunjukkan dia memakai topi belakang dan matahari terbenam, tetapi mereka bukan sekadar cermin mata – mereka direka oleh ibu yang terkenal. “Cinta baru saya @victoriabeckham gelas! #VBeyewear #VBDoverst #VBHongKong #VBman,”Brooklyn menggariskan ‘gram.

Suka cawan @victoriabeckham baru saya! #VBeyewear #VBDoverst #VBHongKong #VBman

Foto yang disiarkan oleh bb (@brooklynbeckham) pada

Victoria kemudian berkongsi gambar yang sama pada akaunnya sendiri, menulis: “Comel!! @brooklynbeckham Kacamata saya sesuai untuk anda! sayang dan ciuman #VBMan #VBDoverst #VBHongKong X VB. “

Comel !! @brooklynbeckham Kacamata saya sesuai untuk anda! ㅠ cinta dan ciuman ���� #VBMan #VBDoverst #VBHongKong X VB

Foto yang disiarkan oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

BERKAIT: Adakah Brooklyn Beckham dan Chloe Grace Moretz Dating? Biarkan ‘Grams Mereka Bercakap

Dan kelihatan seperti Brookyln benar-benar dalam mood untuk menunjukkan kasih sayang kepada ibunya yang terkenal. Beberapa minit kemudian, dia berkongsi selfie dari doktor gigi dengan kapsyen: “Jadi hari ini saya pergi ke doktor gigi dan dia berkata saya mempunyai gigi yang sangat bersih dan kuat. Terima kasih kepada semua majikan dan pendakap gigi pada tahun-tahun tersebut.”

Jadi hari ini saya pergi ke doktor gigi dan dia berkata saya mempunyai gigi yang sangat bersih dan kuat �� ��… Terima kasih kepada semua majikan dan pendakap gigi pada tahun-tahun tersebut

Foto yang disiarkan oleh bb (@brooklynbeckham) pada

Satu perkara yang pasti: keluarga ini mempunyai beberapa baik gen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 22 =

map