Brooklyn Decker dan Andy Roddick Selamat Datang Bayi No. 2-Lihat Foto Sweet

Brooklyn Decker memulakan Tahun Baru beliau dengan perubahan kehidupan yang besar.

Pelakon dan model baru-baru ini menyambut anak keduanya dengan suaminya, bintang tenis Andy Roddick, dan dia berkongsi foto pertama bayi yang baru lahir di Instagram Rabu. Pasangan itu mempunyai seorang bayi perempuan bernama Stevie, dan Decker mengumumkan berita tersebut dengan gambar comel yang memeluknya ke dada Decker.

TK
brooklyndecker / instagram

“Anak yang baru lahir, anak kecil, anjing dalam kerucut, seekor anjing dengan tumor tetapi saya mempunyai hari rambut yang baik jadi ia baik-baik saja, saya baik-baik saja,” katanya.. 

VIDEO: Brooklyn Decker dan Andy Roddick Selamat Datang Daughter

Stevie menyertai Decker dan anak lelaki Roddick, 2 tahun Hank dalam keluarga empat. Ia tidak jelas apa hari jadi Stevie, tetapi Decker telah berkongsi foto dirinya dalam posisi breech kembali pada bulan Oktober. Pasangan itu pada mulanya mengumumkan kehamilan apabila Roddick telah dimasukkan ke dalam Kelas Gelanggang Tenis Antarabangsa 2017 pada bulan Julai. 

“Isteri saya Brooklyn, kebanyakan orang tidak tahu anda jenis kacang,” kata Roddick dalam ucapannya. “Anda adalah pasangan saya dalam jenayah, dalam kehidupan yang penuh dengan nasib baik, di sekeliling anda telah menjadi sebahagian yang paling beruntung. Saya manusia yang lebih baik untuk kami bertemu 10 tahun yang lalu.”

BERKAITAN: Brooklyn Decker Menunjukkan Bumpin Bayi di Pakaian Maxi Rajah-Skimming

“Anda adalah sebab mengapa peralihan peribadi saya ke dalam hidup semata-normal, telah memuaskan dan penuh,” katanya. “Hank akan suatu hari nanti menyedari betapa bertuahnya dia. Anak perempuan kita yang akan datang juga akan menyedari bahawa dia mempunyai ibu terbaik di bumi. Mudah, terima kasih kerana menjadi awak.”

Tahniah kepada keluarga empat! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map