Bruno Mars Akan Pergi Karaoke!

Barisan Karaoke Carpool untuk bulan-bulan mendatang hanya menjadi lebih baik. Selain daripada versi bercuti yang menampilkan Mariah Carey, segmen popular The Late Show Akhir dengan James Corden juga akan berputar dengan bintang pop Bruno Mars!

Penyanyi “Just the Way You Are”, yang menjatuhkan album barunya minggu ini, mengambil ke Instagram semalam untuk mengesahkan penampilannya yang akan datang di acara itu. Dia melancarkan selfie dengan tuan rumah James Corden ketika mereka sedang membuat penggambaran segmen itu-di dalam gambar itu, kedua-duanya duduk di dalam kereta, dan Mars memakai pakaian eklektik biasa, termasuk baju berwarna oren dan hitam, beberapa rantai emas, cermin mata hitam, dan topi 24K. Di bawah imej itu, Mars menulis, “Apabila daya tak dapat dihalangi bertemu dengan objek tak bergerak @j_corden Terima kasih atas daya angkatnya.”

Apabila daya tak dapat dihalang memenuhi objek yang tidak bergerak @j_corden Terima kasih atas daya angkatnya.

Gambar yang disiarkan oleh Bruno Mars (@brunomars) pada

Awal minggu ini, Madonna juga mendedahkan bahawa dia sedang membuat penggambaran segmen Carpool Karaoke. Dia menghantar Instagram untuk berkongsi berita, menulis, “Menunggang di sekitar Manhattan dengan Hunk of Burning Love @latelateshow carpool karaoke.”

Menunggang sekitar Manhattan dengan Hunk of Burning Love ini �������� @ latelateshow����carpool karaoke

Gambar yang disiarkan oleh Madonna (@madonna) pada

BERKAITAN: Madonna Adakah Carpool Seterusnya James Corden Seterusnya Karaoke-Lihat Sneak Peek

Tidak ada perkataan lagi apabila episod-episod yang menakjubkan ini akan disiarkan, tetapi dalam masa yang sama, anda boleh melihat Mars di skrin TV anda sebaik sahaja malam ini, apabila dia membuka Anugerah Muzik Amerika.

Memukul awak dengan album seperti �� # 24kMagic Kami buka AMAS malam esok! Pastikan anda melayari. ITS SHOWTIME!

Gambar yang disiarkan oleh Bruno Mars (@brunomars) pada

VIDEO: 2016 AMA Nominees

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 44

map