Bukti Bahawa Meghan Markle dan Kate Middleton Sebenarnya Sahabat

Walaupun dilaporkan bahawa kakak ipar Meghan Markle dan Kate Middleton bukan BFF, ia kelihatan seperti bon mereka melangkaui hubungan diraja mereka sejak menghabiskan masa bersama di Wimbledon pada hari Sabtu. 

Bukti itu ada dalam gambar, menurut ahli bahasa badan Judi James. “Jumlah pencerminan spontan, ditambah pula dengan ungkapan kebahagiaan dan keseronokan di wajah mereka, menandakan persahabatan antara dua wanita,” katanya. The Daily Mail

Selebriti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Ia sebelum ini menyatakan bahawa Duchesses adalah mesra, tetapi tidak dilekatkan di pinggul, kerana personaliti yang berbeza. “Saya mendengar banyak untuk mencadangkan bahawa mereka adalah orang yang berbeza dan mempunyai minat yang sangat berbeza dan bahawa Meghan adalah sangat bebas dan sangat yakin dan sangat berminat untuk saya fikir mewujudkan jaringan rakan-rakannya sendiri di London,” kata orang dalam kerajaan Katie Nicholl pernah memberitahu InStyle

Tetapi apa perbezaan satu hari boleh dibuat. Di Final Single Wanita, di mana Serena Williams berhadapan dengan Angelique Kerber, Markle dan Middleton muncul seperti rakan lama yang hilang, dan bukan hanya untuk kepentingan kamera. 

Kate at Wimbledon embed
Clive Mason / Getty Images

James mencadangkan bahawa mereka benar-benar menikmati syarikat masing-masing berdasarkan ekspresi muka mereka. “Pipi apel yang dibundarkan ditambah dengan pusingan yang menjejaskan sudut-sudut mata menunjukkan kebahagiaan untuk menjadi perbuatan dua kerajaan yang baru adalah saling dan asli.”

Dia menambah: “Kate adalah raja dengan senyuman yang sempurna dan itu sangat banyak dipamerkan, tetapi aspek yang lebih hebat itu telah berehat beberapa kali dengan Meghan.”

Selebriti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Beberapa kali semasa perlawanan tenis, Meghan menikam ketawa dari Kate (peranan yang biasanya dikhaskan untuk suami Meghan, Putera Harry), membantu Kate berasa selesa. “Harry sentiasa berminat untuk membuat kakak iparnya berehat dan tertawa lagi di khalayak ramai dan ia kelihatan sangat seolah-olah Meghan yang yakin dan sedikit lebih spontan mungkin mengambil peranan itu sendiri.”   

Pasangan itu juga kelihatan bersandar rapat-rapat untuk berkongsi bisikan rahsia, yang boleh menandakan “tahap hubungan yang tinggi dan pemikiran yang sama,” kata James, sambil menambah: “senyuman Smiley [Meghan] dan mulut berbisik dari mulutnya disyorkan berkongsi keseronokan dan pertukaran dekat. “

Selebriti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

The Duchess of Cambridge juga berminat untuk menunjukkan tali baru diraja itu sambil menawarkan isyarat protokol yang jelas bahawa Meghan “berwajah muka.” “Pemerhati Meghan baru-baru ini masih belajar tentang pekerjaan itu dan sikapnya yang lebih rendah dengan Kate serta beberapa isyarat penontonnya mencadangkan dia mengambil petua protokol dari kakak iparnya yang baru,” kata James. 

Kami mempunyai perasaan bahawa kedua-dua mereka akan meninggalkan suami mereka di rumah lebih kerap untuk masa yang diperlukan gadis. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map