Bukti Buku Baru Terdapat Lebih Banyak Masakan Jepun Daripada Anda Pernah Tahu

Perhatian sushi-eaters dan pelancong Jepun yang terikat: kemahiran pesanan anda akan sampai ke peringkat seterusnya. Menurut buku baru Matt Goulding, Nasi, Noodle, Ikan: Perjalanan Melalui Budaya Makanan Jepun ($ 21; amazon.com), Makanan Jepun melangkau jauh dari zon selesa kami salmon sashimi dan udang tempura. Sebenarnya, kita belajar dari buku panduan masakannya yang mengandungi 352 halaman yang terdapat enam kumpulan makanan dalam masakan Jepunmi, goreng, stew, panggang, mentah, dan berasdan empat jenis penyediaan dalam setiap kategori.

Yang bermaksud … kita akhirnya boleh memesan masakan Asia Timur setiap malam minggu dan masih menikmati pelbagai pilihan! Plus, anda boleh muat turun Panduan siri goulding dari Goulding ke Jepun secara percuma di OneNote dan Sway Microsoft, yang sangat berguna untuk pelancong yang mungkin tidak mempunyai akses ke WiFi. Sementara itu, lihat infographic di bawah untuk mengetahui tentang empat jenis makanan istimewa Jepun goreng, antara lain yang berguna. 

BERKAITAN: Chef Morimoto Robby Cook Memberitahu Kami Cara Yang Benar untuk Makan Sushi

Nasi Noodle Fish BOOK embed 1
Kesopanan
Nasi Noodle Fish BOOK embed 2
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 94

map