Buku Baru Lea Michele Beritahu Anda Bagaimana Mencapai Matlamat Kehidupan Anda-Baca Petikan

Lea Michele ingin mengajar anda bagaimana menjadi versi terbaik diri anda. Dalam buku pertamanya, Ambilan si rambut coklat, aktres membiarkan pembaca mengenai bagaimana dia mengimbangi gaya hidup sihat dengan jadual kerja beliau. Dalam buku barunya, Anda Pertama: Jurnal Jalan Anda untuk Kehidupan Terbaik Anda, keluar hari ini, Menjerit Queens bintang telah mencipta jurnal berpandu yang membawakan banyak topik yang dekat dengan hatinya, seperti kecergasan, diet, kerja, sekolah, dan hubungan. Melalui satu siri latihan, meminta, dan senarai yang dia buat sendiri, You Pertama bertujuan untuk membantu pembaca mencapai matlamat mereka.

Di bawah, baca petikan daripada buku itu, kemudian pergi ke amazon.com untuk mengambil salinan anda sendiri.

Mempunyai sekumpulan teman yang hebat-terutamanya apabila anda tinggal jauh dari keluarga-adalah segalanya. Ini adalah orang-orang yang membuat anda berasa disokong dan disayangi, ketuat dan semua, yang akan menggugurkan segala-galanya untuk berada di sana untuk anda apabila anda sedih, dan menggugurkan segala-galanya untuk bersama anda apabila anda ingin bersenang-senang. Nampaknya begitu mudah, sememangnya, tetapi saya yakin anda telah mengalami betapa mengecewakannya apabila seorang kawan tidak datang: Ada yang menyerupai serpihan yang baik, sementara yang lain hanya tidak konsisten di sekelilingnya. Ia sangat penting, jika anda adalah kawan yang sentiasa muncul, anda mengelilingi diri anda dengan orang yang berpegang pada harapan yang sama. Apabila segala-galanya berjalan dengan lancar, ia tidak begitu besar apabila kawan meletus makan malam-tetapi jika itu berlaku sepanjang masa, dan terutamanya pada masa-masa ketika anda berada dalam krisis, itu mungkin menjadi tanda bahawa terdapat lebih baik rakan untuk melabur masa anda.

Kerana akhirnya, itulah yang ia tentang: Hubungan jauh lebih rumit daripada persamaan matematik asas, itu benar, tetapi sebenarnya, apa yang anda masukkan adalah apa yang anda harus keluar. Kita semua mempunyai sumber yang terhad, sama ada kita bercakap mengenai masa, atau wang, atau tenaga emosi-jadi jangan menjual diri sendiri dengan membuang tenaga emosi anda dan masa anda pada orang yang mungkin tidak patut! Cari rakan sekutu utama anda-ia tidak perlu satu tan, mungkin tiga atau empat-dan kemudian tuangkan masa anda untuk membuat mereka merasa disayangi dan disokong. Mudah-mudahan, mereka akan membalasnya!

Lea Michele Book
Kesopanan

Ketika saya berfikir tentang sahabat terdekat saya, satu perkara yang benar-benar cincin adalah bahawa mereka membuat saya merasa seperti versi saya yang terbaik, dan mereka membawa kualiti terbaik saya. Sekiranya kita jujur, selalu ada bahagian diri kita yang kita tidak suka begitu banyak-bahagian-bahagian ini mungkin negatif, atau catty, atau bererti semangat. Dan kita mungkin juga semua mempunyai kawan yang cenderung menggambar kedua belah pihak, supaya anda merasa dahsyat selepas anda melepak seperti anda perlu mandi. Anda benar-benar makan pada wain dan gosip. Tingkah laku semacam ini sangat menular (dan ia juga boleh menjadi menyeronokkan dan lucu!) Yang saya cuba untuk mengelakkan orang yang mendapat kebanyakan perbualan mereka daripada membuat keseronokan orang lain. Pada masa-masa itu, penting untuk bertanya bagaimana orang itu menumpukan hidup anda.

BERKAITAN: Lea Michele pada #InnerStyle Her: “Kebahagiaan adalah Aksesori Ghaib Terbesar Saya”

Sangat penting untuk mempunyai orang yang indah di sekeliling anda. Kawan-kawan seperti Jonathan memperkaya hidup saya dalam pelbagai cara. Rakan saya Becca akan mencuba latihan senaman atau latihan senaman yang menyeronokkan dengan saya. Rakan saya Stephanie selalu bermain untuk mencuba restoran baru; itu perkara kita. Di sepanjang masa bersama-sama, saya sangat menyedari hakikat bahawa semua rakan-rakan ini benar-benar memperkayakan hidup saya, bahawa perbualan kita menarik dan menarik-bahawa hubungan kita adalah sama, kerana kita mempunyai kepentingan yang sama dalam kebahagiaan masing-masing. Perkara lain yang saya sayangi kepada semua teman wanita saya adalah wanita yang kuat, yakin, pintar, dan berjaya, yang meraikan dan menyokong sifat-sifat yang ada pada orang lain. Mereka bekerja keras, gadis yang bercita-cita tinggi, yang bermaksud mereka model peranan yang hebat juga.

Ini bukan untuk mengatakan bahawa saya seorang kawan yang sempurna, atau rakan-rakan saya yang sempurna-kami sungguh kecewa. Tetapi satu perkara yang saya benar-benar menghargai ialah kita sentiasa dapat membincangkannya dengan segera selepas ia berlaku, dan menyelesaikannya dan mengetepikannya. Dan perkara-perkara ini secara umumnya tidak berlaku lebih dari satu kali. Perkara yang baik tentang detik-detik ini, dan sebab yang besar saya akan menggalakkan anda untuk sentiasa terbuka dan jujur ​​dengan rakan-rakan anda, adalah bahawa mereka memberi anda peluang yang baik untuk memperdalam persahabatan anda: Mereka membantu untuk mendorong persahabatan di bawah permukaan supaya anda ‘ benar-benar berkomunikasi tentang perkara-perkara yang paling penting kepada anda. Dan itu penting, kerana jika anda mempunyai kawan yang betul, mereka boleh menyokong dan membantu anda supaya anda bersinar terang!

Dicetak semula dari Anda Pertama: Jurnal Jalan Anda untuk Kehidupan Terbaik Anda. Hak Cipta © 2015 oleh Lea Michele. Diterbitkan oleh Crown Archetype, jejak Penguin Random House LLC.

BERKAITAN: Lea Michele Mendedahkan Apa yang Dia Makan dalam Hari Purata

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 + = 21

map