Bulan Madu Mila Kunis pada dasarnya adalah Nightmare, dan Dia “Hampir Meninggal”

Hubungan Mila Kunis dan Ashton Kutcher mempunyai semua keunggulan cerita cinta yang “sempurna”. Mereka bertemu ketika mereka hanya anak-anak muda. Mereka menyedari bahawa mereka adalah sempurna untuk satu sama lain kemudian. Dan mereka menghabiskan waktunya mencari seperti pengantin baru sambil mengagumi kiddos comel mereka.

Tetapi sayangnya (atau mungkin dengan belas kasihan kerana hei, ini bermakna mereka manusia), kesempurnaan romantik itu tidak diterjemahkan ke bulan madu mereka. Kunis mengayunkan oleh The Tonight Show dengan Jimmy Fallon untuk mendapatkan maklumat sebenar tentang perjalanan besar pertamanya sebagai isteri Kutcher, yang pada dasarnya adalah perjalanan RV berpeluh dengan bayi berusia 10 bulan dan undang-undang mertuanya. Bunyi seperti letupan…

Mila Kunis lead
C Flanigan

“Lapan jam ke dalam perjalanan RV kami, dan ini berterusan, penghawa dingin kami pecah di Bakersfield dalam cuaca 110 darjah,” katanya..

BERKAITAN: Mila Kunis Hanya Mempertahankan Legitimasi Demi Moore dan Perkahwinan Ashton Kutcher

“Kami hampir mati di tepi jalan ketika Peta Apple membawa kami di jalan raya … Ini bukan jalan, ia adalah jalan api di sisi gunung. Kita semua terpaksa melompat keluar dari kenderaan dan berjalan kaki untuk Seperti, tiga batu ketika ayah mertua saya memandu van dan Ashton menavigasinya ke atas batu-batu besar kerana hanya ada banjir besar. Guys, ini seperti, hari kedua. “

Jika anda fikir saga akan berakhir di sana, anda salah. Sangat salah. 

“Ibu mertua yang indah dan cantik saya memilih taman RV yang kami tinggalkan, tetapi dia tidak menggunakan internet. Dia menggunakan, um, buku,” kata Mila. “Dia suka, ‘Kami akan berakhir di Napa, ia akan menjadi cantik,’ saya seperti, ‘Anda tahu apa, apa yang boleh berlaku?’ Lemme memberitahu awak, sebuah taman RV tidak di Napa, tetapi satu jam di luar Napa dengan dua penjara, OK? Ya, di mana perjalanan RV kami berakhir dan suami saya memandang saya dan pergi, ‘Saya berhenti,’ dan saya ‘suka,’ saya juga. ‘”

BERKAITAN: Mila Kunis dan Ashton Kutcher’s Kids Adorable Menghadiri Pertandingan Menyelam

Anda mendengarnya di sini orang pertama: Mila dan Ashton mungkin menjadi matlamat pasangan, tetapi anda mungkin mahu mengelakkan mana-mana dan semua cadangan bulan madu mereka. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 31

map