Bumble and Bumble Melancarkan Berus Rambut

Berus klasik Mason Pearson kami mungkin mempunyai sedikit persaingan … Seolah-olah produk rambut Bumble dan Bumble yang luas tidak cukup untuk mengingini, jenama rambut ikonik telah melancarkan kuas kedua-dua berus, menjadikannya lebih sempurna untuk melancarkan salun mencapai. Terdapat dalam kedua-dua bulat dan versi dayung, setiap berus dilengkapi dengan bulu babi dan nilon untuk melindungi helaian anda dari pecah ketika mencipta ketegangan yang cukup untuk kesan ultra lancar.

BERKAITAN: Cari Berus Rambut Sempurna Anda

Selain prestasi pro-kualiti, berus juga memegang beberapa sejarah; Untuk membuat alat, Bumble dan Bumble bekerjasama dengan G B Kent & Sons, sebuah syarikat British yang bermula pada 1777, dan dianggap sebagai salah satu pembuat sulung terbaik dalam perniagaan hari ini. Bulu bulu khususnya sangat bagus untuk menutup kutikula rambut dan menyampaikan cermin seperti cermin, dan Bumble dan Bumble berus bulat mengandungi lebih dari 6,000 gentian semulajadi — kiraan tertinggi dalam sejarah katalog Kent yang luas. Ambil Bumble dan Bumble Flat Brush untuk $ 95 dan Berus Bulat untuk $ 85 di sephora.com sekarang!

PHOTOS: 10 High Tech Brushes untuk Setiap Jenis Rambut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map