Bunglon rambut Diane Lane kelihatan, kemudian dan sekarang

Diane Lane bertukar menjadi 51 hari ini, dan pelakon yang dicalonkan Oscar, yang kini sedang meluncur lob dan rambut keriting longgar, tidak pernah kelihatan lebih baik. Yang berkata, kami ragu ada gaya rambut di luar sana yang tidak akan kelihatan hebat di Lane. Mengapa kita begitu yakin? Bunglon rambut ini telah mencuba mereka semua, dari potongan pixie tousled kepada ombak Old Hollywood, lapisan berambut perang untuk pengemasan emas.

Lane telah bereksperimen dalam kerjayanya juga, muncul dalam filem tindakan Lelaki besi, Filem animasi Disney-Pixar Luar dan dalam, komedi Romantik Di bawah Tuscan Sun, dan thriller dramatik Tidak setia.

BERKAITAN: Helen Mirren, Diane Lane, dan Elle Fanning mengenai Filem Baru yang Berkuasa, Trumbo

Pada hari istimewanya, kami meraikan fleksibiliti pelakon di kedua-dua skrin besar dan permaidani merah. Lihat gambar-gambar penampilannya yang berubah-ubah, dan sertai kami dalam bermimpi tentang gaya rambut cantik yang akan dia cuba seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 39

map