C. Wonder Relaunches Hari ini di QVC dengan Look Baru oleh Brad Goreski

Hari ini menandakan permulaan era baru untuk C. Wonder! Jenama fesyen, yang memfailkan kebankrapan pada Januari 2015, akan secara rasmi kembali hari ini dengan melancarkan semula pada QVC. Peminat selebriti dan “Fesyen Polis” bersama-sama, Brad Goreski, telah mengangkat sumpah sebagai Pengarah Kreatif baru pada musim panas lalu dan juga akan menjadi personaliti di udara untuk jenama terkini. Dan dia begitu bersedia untuk itu. “Saya sentiasa menjadi peminat jenama C. Wonder dan saya mahu membawa sesuatu yang istimewa kepada pelanggan QVC,” kata Goreski, sambil menambah bahawa ketika dia mula-mula mendekati peluang itu “ia hanya masuk akal.”

Brad Goreski QVC - 2
Kesopanan, C. Wonder

Jadi apa yang boleh dijangkakan oleh pembeli dari C. Wonder? Sudah tentu, mereka boleh bergantung pada pendekatan baru dan menyeronokkan Goreski yang terkenal dan fesyen. “Kami telah mengemas kini siluet utama dalam koleksi dengan fabrik mewah lembut dan keseronokan, suka bermain, cetakan aneh,” katanya. Tetapi dia tidak terlalu kuat dengan tandatangan C. Cantik. Goreski menjanjikan koleksi itu masih akan merangkumi butir-butir eksklusif dan mengangguk kepada asal C. Cantik, seperti perincian pinggiran tassle yang muncul pada sejumlah potongan pakaian.

Brad Goreski QVC - 1
Kesopanan, C. Wonder

Peminat, lama dan baru, juga akan senang mendengar bahawa Goreski mengekalkan julat harga berpatutan jenama. “C. Wonder adalah dan sentiasa ada di mana klasik mendapat spin segar dan mewah adalah berpatutan dan tidak bersalah, “katanya. Harga untuk reka bentuk terinspirasi Maghribi musim ini untuk pakaian, kasut, dan aksesori, seperti barang kemas dan tali pinggang, secara amnya di bawah $ 100. Barang-barang kulit, termasuk beg dan beberapa kasut, cincin sedikit lebih tinggi tetapi tidak banyak.

Brad Goreski QVC - 3
Kesopanan, C. Wonder

Keseronokan yang berpatutan bermula hari ini di QVC dan anda boleh membeli koleksi dalam talian di sini sekarang. Di sini mahu jenama rebooted kerjaya yang panjang dan bergaya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 88

map