Cameron Diaz dan Benji Madden Akan Menikah Malam Ini!

Ia rasmi, baik hampir: Benji Madden dan Cameron Diaz akan menjadi suami dan isteri! Pasangan bintang akan memulakan tahun 2015 mereka dengan catatan yang tinggi dengan berkahwin dalam majlis intim malam ini di Beverly Hills, Calif., Orang menegaskan.

Perkahwinan pasangan itu dilaporkan berlaku di rumah Cameron di bawah khemah penuh bunga yang penuh mimpi di halaman belakangnya, di mana mereka akan disertai oleh rakan dan keluarga termasuk Drew Barrymore, saudara kembar Benji Joel Madden dan isterinya Nicole Richie, yang sebenarnya memperkenalkan pengantin baru.

PHOTOS: Gaun Perkahwinan Selebriti Terbaik Pernah

Dan bercakap tentang satu percintaan badai: Pasangan itu mula bertarikh pada bulan Mei 2014 dan mengambil cinta mereka ke peringkat seterusnya apabila mereka bertunang sebelum Krismas. Hanya beberapa minggu kemudian, mereka kelihatan tidak sabar lagi untuk menjadi satu-hujung minggu, Diaz, 42, dan Madden, 35, mengadakan majlis makan malam intim di Los Angeles, dan pelakon itu juga merayakan perkahwinannya yang akan datang dengan sebuah parti bachelorette.

Kami ingin semua yang terbaik untuk pasangan bahagia pada “I Dos” yang akan datang, dan kami tidak sabar untuk melihat apa pengantin perempuan memakai untuk berjalan besar di lorong!

PHOTOS: Keadaan Paling Bergaya Cameron Diaz

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map