Cameron Diaz Gushes Over “Suami Fokal” Suami Benji Madden di Instagram

Cameron Diaz adalah seorang isteri sokongan super. Aktres itu mengambil ke Instagram hari ini untuk berkongsi klip lagu suaminya, Benji Madden, lagu “Life Can not Get Much Better” dengan bandnya, Good Charlotte, dan apa yang dia tulis dalam kapsyen itu adalah hati yang sangat mencair. Selain memuji kerja baru rockstar, Buku Lama pengarang juga memanggilnya murah hati, memberi, lembut, sengit, dan bijaksana dalam nota itu.

Salah satu perkara kegemaran saya tentang berkahwin adalah berapa banyak kebanggaan yang saya ambil di suami saya @benjaminmadden … Dia membuat saya bangga setiap hari, “kata Diaz.” Suatu hari ia mungkin betapa murah hati dan memberi, satu lagi bagaimana lembut dan bijaksana. Atau ketika dia sangat melindungi orang-orang yang dia suka dan peduli … Dan sehari-hari seharian saya sangat bangga dengan integritasnya sebagai manusia .. Tetapi HARI INI apa yang paling saya banggakan ialah bakatnya … hadiahnya …. Hari ini bandnya @goodcharlotteband mengeluarkan album pertama mereka dalam 6 tahun #YouthAuthority .. Apa yang membuat saya lebih bangga adalah bahawa dia telah mengeluarkannya pada label sendiri MDDN … Dan itu sangat sial GOOOOOOOOD. .. Yang begitu penuh dengan cinta dan harapan dan kebenaran … tentang menjalin dan memegang cinta … Saya berharap semua orang dapat menulis muzik untuk menyatakan rasa sakit mereka .. ketakutan mereka … harapan dan mimpi mereka. Bayi awak hairan saya … CONGRATS !! “

Salah satu perkara kegemaran saya tentang berkahwin, betapa besarnya kebanggaan yang saya ambil di suami saya @ benjaminmadden … Dia membuat saya bangga setiap hari .. Suatu hari ia mungkin menjadi bagaimana murah hati dan memberi, satu lagi bagaimana lembut dan bijaksana. Atau ketika dia sangat melindungi orang-orang yang dia suka dan peduli … Dan sehari-hari seharian saya sangat bangga dengan integritasnya sebagai manusia .. Tetapi HARI INI apa yang paling saya banggakan ialah bakatnya … hadiahnya …. Hari ini bandnya @goodcharlotteband mengeluarkan album pertama mereka dalam 6 tahun #YouthAuthority .. Apa yang membuat saya lebih bangga adalah bahawa dia telah mengeluarkannya pada label sendiri MDDN … Dan itu sangat sial GOOOOOOOOD. .. Yang begitu penuh dengan cinta dan harapan dan kebenaran … tentang memalsukan dan memegang cinta … Saya berharap semua orang dapat menulis muzik untuk menyatakan rasa sakit mereka .. ketakutan mereka … harapan dan impian mereka. Bayi awak hairan saya … CONGRATS !! @goodcharloteband @mddnco #youthauthority #proud http://apple.co/YouthAuthority

Video yang disiarkan oleh Cameron Diaz (@camerondiaz) pada

Sejak kedua-duanya mengikat simpulan pada bulan Januari 2015, mereka telah menyimpan profil yang agak rendah, tetapi nampaknya cintanya masih sangat kuat.

BERKAITAN: Cameron Diaz Meluncur Tanpa Rias Semasa Berlari dengan Suami Benji Madden

Kami benar-benar menanam untuk kedua-dua mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map