Cameron Diaz Menunjukkan Off Bikini Bodnya di Miami

Sementara kami yang lain kembali ke pejabat pada hari Isnin, Cameron Diaz meneruskan perayaan Hari Kemerdekaan di tepi kolam renang di Miami. Selepas menghabiskan hujung minggu di rumah keluarganya di Ana Maria Island, Fla., Dengan pelari baru Benji Madden, kedua-duanya menuju Miami untuk lebih bersenang-senang di bawah sinar matahari. The Pita seks pelakon merendam beberapa sinar dengan Madden dan dia kelihatan baik ketika melakukannya! Diaz mempamerkan badan fit dan kencangnya di atas bikini peach-hued dan hampir tidak ada bikini hitam di bahagian bawah.

Adakah anda tertanya-tanya bagaimana Diaz kekal dalam bentuk yang hebat? Dalam edisi Mei InStyle, Pelakon mengatakan bahawa dia mempunyai pendekatan yang luar biasa untuk disiplin: “Orang berfikir murid sebagai kekurangan. Mereka fikir ia bermakna, ‘Saya tidak dapat mempunyai semua perkara yang saya mahu.’ Tetapi ia sebenarnya membolehkan anda mempunyai semuanya anda mahu, “kata Diaz.” Tatatertib hanya menyedari pilihan anda. “

Perlu lebih banyak inspirasi? Lihat galeri bikini selebriti kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 24

map