Cameron Diaz pada Jam Tangan Pertama, Merasakan Sexy In Accessories, dan Menjadi Cemburu Koleksi Barang Kemas Coco Chanel

Jika anda seperti Cameron Diaz, anda tidak akan lupa jam pertama anda. “Saya berumur 18 tahun, saya baru belajar untuk menyelam, dan saya melakukan perjalanan selam skuba dua minggu ini, dan saya melihat mata hitam ini, menonton menyelam lelaki dalam keluli tahan karat. Saya mendapat wang saya, pergi dan dapatkannya, dan saya memakainya selama-lamanya! Saya masih memilikinya, “Diaz memberitahu InStyle.com semata-mata semasa pembukaan gedung utama New York Tag Heuer. Pasti telah menjadi nasib bahawa jam tangan pertama Diaz adalah Tag, memandangkan dia adalah duta selebriti jenama.

Jadi sebagai jurucakap Tag dan salah seorang wanita paling seksi di Hollywood, bagaimana memakai jam membuat perasaan Diaz tambahan seksi? “Apa yang saya sayang tentang Tag adalah bahawa saya mempunyai kepingan seperti Aquaracer, atau Lady Link yang benar-benar perhiasan bagi saya. Apabila saya memakainya, saya memakai mereka sedikit longgar, lebih seperti gelang,” kata Diaz. “Kemudian saya mempunyai Monaco saya, yang seperti jam tangan lelaki dude saya besar, ia chunky dan seksi,” Diaz ketawa mengaku. “Jadi untuk saya, ia menjadi feminin, ia menjadi maskulin, ia bermain untuk semua perkara sekaligus atau menjadi sangat khusus untuk satu perkara hanya kerana itulah perasaan saya,” jelasnya. “Saya dapati apa-apa yang anda pakai-sesuatu yang menyatakan perasaan anda di dalam, apa yang anda ada pada masa itu, dan apa yang anda rasa tentang diri anda.”

Apabila Diaz tidak bekerja bersama jurulatihnya, Teddy Bass atau penggambaran Annie sebagai Miss Hannigan (yang kini dalam pasca pengeluaran), Diaz suka berpakaian dengan beberapa perhiasan sederhana. “Saya suka cincin saya dan saya suka combo cincin saya dan jam tangan saya,” katanya. “Jika saya melakukan sesuatu yang lebih cerah, ia biasanya hanya satu bahagian.” Yang menimbulkan persoalan sama ada beliau mengikuti aturan terkenal Coco Chanel untuk menghapus sekurang-kurangnya satu aksesori sebelum meninggalkan rumah. “Tidak, kerana saya tidak merasa seperti saya melakukannya,” Diaz ketawa. “Tetapi anda tahu, jika saya adalah Coco Chanel, saya mungkin akan meletakkan banyak perhiasan pada kerana dia mempunyai akses ke perhiasan kostum Chanel pada satu ketika tidak dia, jadi saya akan mengatakan perkara yang sama!”

Untuk melihat lebih ramai selebriti dari fetes terbesar minggu ini, lihat melalui galeri kami!

LEBIH: • Cameron Diaz On Buku Tubuh • Bagaimana Cameron Telah Berubah Melalui Tahun-tahun • Cameron pada Nasihat Dia Akan Berikan Diri Sendiri

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map