Camila Cabello Reacts ke MTV VMAs Jab Harmony Kelima

Drama telah merenung sejak Camila Cabello meninggalkan kumpulan Harmony Kelima pada akhir tahun 2016, sebuah perbuatan yang membubarkan kumpulan keharmonian-slash-girl lima serampang ke dalam kuartet

Khabar angin perseteruan mencapai tahap demam pada Ogos lalu apabila kumpulan empat anggota (sans Camila) menarik aksi membuat kenyataan semasa persembahan di MTV Video Music Awards. Ketika lagu itu dimulakan, lima angka berdiri di atas pentas di atas pentas dengan punggungnya berpaling kepada penonton, tetapi apabila mereka berpaling, seseorang itu dilepaskan ke udara untuk mendarat di belakang platform.

Walaupun kumpulan itu sejak itu mengatakan bahawa mereka tidak berniat untuk mencapainya untuk menyasarkan bekas anggota, Cabello, 20 tahun merasakan sengatan.

“Ia pasti menyakitkan perasaan saya,” kata penyanyi “Havana” The New York Times dalam temu bual baru. “Saya tidak mengharapkannya, saya tidak bersedia untuk itu-terutamanya kerana pada ketika itu saya berpindah dari situ. Saya sama seperti, ‘Apa? Mengapa? ‘”

“Saya perlu membuat ruang untuk perkara yang baik berlaku dalam hidup saya,” katanya. “Saya tidak suka memegang masa lalu, terutamanya apabila perkara itu, pada pendapat saya, hanya kecil.”

BERKAITAN: 7 Album Baru Terbaik untuk Hangat dengan Musim Ini

Sejak mengalahkannya sendiri, Cabello telah belajar melakukan perkara-perkara dengan cara itu. “Saya rasa cara terbaik untuk menghasilkan sesuatu yang baru dan berbeza adalah menjadi yang anda mungkin,” katanya. “Jika anda menarik diri dari semua bahagian kecil yang berbeza dari diri anda, tiada siapa yang boleh meniru itu.”

Camila, yang berjudul album solo bertajuk Jumat ($ 10; amazon.com), mengatakan peralihan itu telah meninggalkannya dengan sedikit masa untuk dirinya sendiri. “Walaupun ada hari libur, tidak ada satu hari lagi, kerana ada banyak keputusan dibuat dan anda sentiasa bergegas untuk membuat barang.”

Kami tidak sabar untuk mendengar “perkara” yang anda telah bergegas untuk membuat, Camila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 82 =

map