Candice Swanepoel Kembali kepada Peranannya sebagai Angel VS Selepas Bayi

Ia hanya lapan bulan yang lalu yang Candice Swanepoel melahirkan anaknya dan anak tunainya Hermann Nicoli yang cantik pada bulan Oktober, tetapi walaupun ibu tidak dapat memperlahankan supermodel itu daripada menjadi semula jadi. 

Sejak mengalu-alukan anaknya, lelaki berusia 28 tahun itu melangkah ke peranan ibu baru dengan lancar, berkongsi kedua-dua pasangan itu di percutian pantai dan di tempat tidur, dengan Swanepoel berpakaian dalam bikini dan pakaian dalam. Dan sementara dia telah mencelupkan kaki ke dalam kolam pemodelan dengan kempen iklan Anak-dan-anak Gap Kids, kita semua sedang menunggu penuh kembali ke adegan catwalk. 

VIDEO: Transformasi Selepas Bayi Kim Kardashian West 

Selamat 2017 dari kami ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Anak-anak dari suku itu

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Malaikat bayi saya untuk @gapkids mendapat manfaat @everymomcounts yang diarahkan oleh @misslivalittle @paolakudacki ���� #mothersday #love

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Nah, tunggu secara rasmi berakhir, sebagai Victoria’s Secret melancarkan pandangan di belakang layar kemunculan model sebagai Malaikat dalam video Instagram baru. Dalam kempen terbaru, Swanepoel memamerkan bod-post bayi yang luar biasa itu dalam satu siri pukulan, semuanya memakai baju badan renda putih. Kecantikan Afrika Selatan memakai flick eyeliner hitam dan membiarkan rambutnya turun dalam lekapan gelombang. 

Ia rasmi: @angelcandices kembali! �� ken

Satu jawatan yang dikongsi oleh Victoria’s Secret (@victoriassecret) pada

Pada akhir video, suatu kapsyen dipamerkan dengan coyly, “Dia kembali.” Sememangnya, tidak ada kata-kata yang lebih diperlukan.

BERKAITAN: Candice Swanepoel Catat “Selfless” Selfie Selepas Melangkah Kembali dalam Dukes Daisynya

Saya rasa kita hanya perlu menunggu sehingga Disember untuk Victoria Fashion Secret Show untuk melihat Swanepoel dalam kemuliaan supermodelnya yang penuh. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 50

map