Candice Swanepoel kepada Bra Victoria $ 10 Juta Fantasy Fantasy Model Victoria’s Secret

Candice Swanepoel telah mendapat penghormatan memakai Bra Fantasy Fantasy Victoria di bawah catwalk! Model Afrika Selatan yang cantik akan mengikuti jejak model Victoria’s Secret lain yang terkenal, tetapi dia berjalan di landasan pacu mungkin menjadi salah satu yang paling mengesankan dalam beberapa tahun kebelakangan ini-Royal Fantasy Bra dan Belt yang sepadan bernilai rahang-menjatuhkan $ 10 juta dolar , menjadikannya salah satu daripada pakaian paling mahal dalam sejarah pameran fesyen, yang hanya diunggulkan oleh Gisele Bundchen yang $ 12.5 juta pada tahun 2005. Pakaian lingerie yang mahal dan cantik, yang dicipta oleh tukang emas terkenal di dunia Mouawad, dihiasi dengan lebih daripada 4,200 permata berharga , termasuk batu permata, berlian, dan safir kuning semua telefon bimbit dalam emas 18-karat. Tetapi permata yang sebenar? A 52-karat, pusat berbentuk pir berbentuk ruby. Kami tidak sabar untuk melihat Candice Swanepoel mengetuk barang-barangnya di Victoria Fashion Show Secret, yang disiarkan pada 10 Disember di CBS.

Plus, lihat semua Fantasy Bras dari tahun ke tahun!

LEBIH: • Pergi Behind-the-Scenes Pada Tembakan Terbaru VS • Menemukannya! Gincu Merah Behati Prinsloo • Mendapatkan Pandangan: Mata Rahsia Penglihatan Matang Victoria

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 87

map