Candice Swanepoel Menunjukkan Daripada Buah Bayi Berkembang di New Instagram

Bolehkah Candice Swanepoel menjadi lebih cantik? Rahsia Malaikat Victoria mengumumkan pada pertengahan bulan Mac bahawa dia dan tunang Hermann Nicoli mengharapkan anak pertamanya bersama, dan nampaknya dia hanya kelihatan lebih baik sejak itu. Kes pada titik? Instagram terkininya. 

Dalam foto itu, berambut perang berbondong-bondong kelihatan seperti hutan, perutnya yang semakin besar pada paparan penuh. Swanepoel memakai salah satu penampilan bersalin, yang terdiri daripada skirt maxi yang mengalir dan langsing dan atas tanaman kecil, untuk gambar itu, dengan rambutnya yang digelar dalam gelombang longgar dan pantai. “Keesokan harinya ajaib,” dia mengagihkan gram hitam-putih. 

Pagi ajaib ����

Foto yang disiarkan oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Tetapi ini bukan kali pertama kita melihat pakaian ini. Dua minggu lalu, Swanepoel menandakan titik tengah kehamilannya dengan Instagram yang sangat serupa, kali ini diambil dari depan. Sebelum itu, ibunya akan mengumumkan seksi bayinya dengan Instagram berwarna hitam-putih.  

BERKAITAN: Candice Swanepoel dan Bumpy Her mempunyai makan tengah hari yang enak dengan Doutzen Kroes

Dengan penampilan itu, Swanepoel berada dalam trimester ketiga kehamilannya, dan kami tidak sabar untuk melihat apa foto yang dia kongsi seterusnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 29

map