Caps Shower Do not Look Like This Anymore …

Dengan definisi, cap pancuran adalah “topi plastik yang dipakai di pancuran untuk menjaga rambut kering,” (Collins Dictionary). Tetapi bagaimana jika kami memberitahu anda bahawa syarikat-syarikat kecantikan telah mentakrifkan semula aksesori akuatik yang tradisional, tipis, menarik, akuatik?

Nah, itulah yang mereka lakukan. Usahawan yang sentiasa pandai telah mencipta semula bonet yang biasanya dikhaskan untuk privasi bilik mandi anda, dan mengubahnya menjadi aksesori bergaya yang boleh dipakai pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja. “Dugaan saya untuk merancang julat saya adalah bahawa suami saya tidak dapat mengekalkan wajah lurus ketika melihat saya mengenakan pakaian lama,” kata Simone Taylor, pengasas Louvelle, pakaian mandi mewah mewah di Australia. Kami yakin anda boleh mengaitkannya. Kemungkinannya, anda tidak akan terperangkap mati dalam bonet yang tidak menarik dan itu hanya seperti mata yang menggantung dari cangkuk tuala di belakang pintu bilik mandi anda. “Saya mahu membuat topi mandi sebagai bergaya seperti segala-galanya di dalam almari pakaian wanita.”

BERKAITAN: Kebenaran Mengenai Loofah Mandi

Dan Taylor tidak bersendirian. Jacquelyn De Jesu, pengasas Shhhowercap, mengakui bahawa meningkatkan estetika ruji rumah tangga adalah motivasi beliau juga, tetapi selepas menyelam ke dalam penyelidikan mengenai topi pancuran (dan kita bermaksud penyelidikan-Girl tahu banyak helluva tentang topi mandi!), Keutamaannya beralih untuk meningkatkan kualitinya juga. “Reka bentuk yang hebat adalah apabila bentuk dan fungsi seimbang,” kata De Jesu. “Pada asalnya, saya ingin mencipta sesuatu yang boleh dipakai orang tanpa merasa malu tetapi kemudian mendapati bahawa wanita benci topi mandi tradisional. Mereka membenci kebisingan yang dibuatnya, bau, kekurangan perlindungan air-bukan sahaja tidak menarik, topi mandi sering tidak melakukan perkara yang sepatutnya dilakukan, iaitu untuk menjaga rambut anda kering ! “Oleh itu, pemecah masalah di dalamnya telah memindahkan De Jesu untuk membetulkan segala halangan yang boleh dilakukannya untuk pelbagai corak dan warna yang diilhami oleh para wanita dalam hidupnya, termasuk Beyoncé, secara semula jadi (Yoncé; $ 43, shhhowercap.com).

Pancuran mandian Caps - Embed 2
Kesopanan

Kami tahu apa yang anda fikirkan. Sebelum memungut lebih dari $ 40, anda ingin mengetahui sama ada topi pancuran baru ini benar-benar kerja. Ambil kata kami untuknya: mereka lakukan! Dan dengan semua kegunaan yang anda dapat keluar dari mereka (kedua-dua topi Shhhowercap dan Louvelle boleh dipakai di kolam renang atau tepi pantai semasa anda berada di vila percutian itu, di luar di dalam hujan atau salji, di bilik sauna atau wap untuk satu penyejuk dalam, atau sebagai aksesori yang menyeronokkan pada hari rambut yang buruk), mereka bernilai pelaburan.

“Wanita perlu melindungi semburan mereka dari stim di pancuran, tetapi kita tidak perlu kelihatan seperti puffs krim melakukannya,” kata Taylor. “Kapasiti pancuran mandian Louvelle dibuat dengan fabrik kain halus, cepat dan kering, lembut, ringan, tahan air lapisan, mereka lebih cergas daripada topi tradisional untuk mengekalkan kelembapan penyebab kerudung. mereka perlu menyesuaikan kepala dengan mudah tanpa memotong kulit dan meninggalkan tanda. ” Kami suka Louvelle Amelie Shower Cap dalam Mint Abstrak ($ ​​40, louvellewear.com).

Pancuran mandian Caps - Embed 1
Kesopanan

BERKAITAN: Produk Luxe ini Akan Menukar Pancuran Morning Anda dari Rembesan ke Santai

“Fabrik Nanotex kami bersatu dengan lapisan dalaman supaya ia 100% kalis air tetapi bernafas, membolehkan kelembapan melarikan diri, tidak seperti topi kain terry, yang cenderung menyerap kelembapan menyebabkan keriting.”

Setiap jenama juga membuat bahagiannya untuk membuat topi mereka boleh dipakai semua tekstur rambut dan kulit. Kotak Shhhowercap adalah lapang dan mempunyai jalur anjal di bahagian belakang, sesuai untuk wanita dengan tekstur rambut yang lebih tebal atau mereka yang ingin mengekalkan volumnya. Sementara itu, warna dan corak yang digunakan di Hollywood Glamour lama Louvelle dan turbans yang diilhamkan ’70s direka untuk melengkapi semua warna kulit.

Dalam kata-kata bijak De Jesu: “Jangan selesaikan apa-apa yang kurang daripada apa yang anda berhak.” Tidak juga ketika datang ke topi mandi anda!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 60

map