Cara Dapatkan Rambut Semulajadi Cantik Viola Davis

Satu perkara yang pasti tentang InStyleanak perempuan pada bulan Januari Viola Davis: Dia tahu apa yang dia mahu, terutamanya ketika datang ke rambutnya. 

“Viola diilhamkan oleh tahun 1970-an dan selepas beberapa orang mengambil dia berkata dia mahu rambutnya disikat ke dalam afro,” kata stylist lama Davis Jamika Wilson. “Saya hanya bermain dengan tekstur semulajadi dan ia membiarkan semua keindahannya bersinar.”

Untuk menanam tanaman yang bergaya, Wilson melancarkan koktail produk adat yang melembapkan keriting bintang dan memberi mereka definisi. “Saya bercampur-campur Sebagai Saya Jeli Jelly ($ 13; asiamnaturally.com) dengan sedikit semulajadi shea mentega,” kata Wilson. “Dan kemudian saya menggunakannya untuk bahagian-bahagian rawak rambutnya secara rawak.” 

Jan. 2015 Cover Reveal
Jan Welters

BERKAITAN: Viola Davis Mendedahkan Dia Tidak Ada Seperti Mengisytiharkan Keating (dan Kami Menyayanginya Untuk Itu!)

Seterusnya, dia meraih penyebar untuk menetapkan dan mengeringkan gaya, sambil menggunakan sikat untuk mengangkat rambutnya dari akarnya. “Ini membantu dengan pengecutan apa-apa,” tambahnya. Selepas penutup ditembak, kedua-duanya juga melakukan penampilan penuh kedua. “Kami hanya menyisir rambutnya dan mengetuk sisi untuk membentuk.”

Lisa Martin

Dan sekali sehelai sehelai tisu, pelakon itu lebih bersedia untuk menutupnya-dan sedikit keseronokan. “Kami mempunyai beberapa lagu R & B hebat oleh James Brown dan Whitney Houston bermain,” kata Wilson. “Menonton tariannya di sekeliling set dan menikmati momennya itu hanya cantik.”

RELATED: Lihat Viola Davis’s Looks Changing

Untuk maklumat lanjut tentang Davis, mengambil isu Januari InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 11 Disember

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map