Cara Delevingne Adalah Girl Party Disco Chicest dalam Kempen Terkini Jimmy Choo

cara for jimmy choo - LEAD
Dengan hormat dari Jimmy Choo

Kim Duong

Nov 09, 2017 @ 2:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sekiranya anda memburu idea gaya malam yang baru, tengok lagi dengan kempen iklan yang dimuatkan oleh Jimmy Choo, yang membintangi gadis terhebat Cara Delevingne.

VIDEO: Koin: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli

Aptly bernama “Shimmer in the Dark,” kempen ini menampilkan pelakon / model yang dihiasi dengan penuh, gear parti berkilauan. Pukulan editorial yang baru dilancarkan datang dengan filem bonus yang ditembak oleh pembuat filem Australia, Lorin Askill. Filem (di bawah) melihat Delevingne menyusuri trotoar New York City dalam minidress sequined berwarna merah dan perhiasannya, Jimmy Choo but buku lali yang kita perlukan, agak mungkin, betul kedua kali ini, sebelum sampai ke destinasi akhir nya-sebuah kelab yang dipanggil IWANTCHOO (sudah tentu).

Di hadapan, lihat keseluruhan kempen itu, ditembak oleh jurugambar British Tom Craig, dan kedai koleksi Jimmy Choo Cruise 2018 yang menakjubkan di jimmychoo.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map