Cara Delevingne Lands a Beauty Gig sebagai Wajah Baru Rimmel London

Cara Delevingne mungkin telah menukar tumpuannya dari landasan ke skrin besar, tetapi dia kembali dalam permainan pemodelan sebagai duta jenama terbaru Rimmel London. Bintang multi-hyphenate berusia 23 tahun itu menyertai barisan model utama Kate Moss dan Georgia May Jagger yang juga wajah jenama solek British yang berwarna-warni dan berwarna-warni..

“Saya berbesar hati untuk bekerjasama dengan Rimmel London. Ia adalah jenama solekan pertama yang saya diperkenalkan sebagai seorang remaja, “kata Delevingne dalam satu kenyataan mengenai perkongsian baru itu.” Saya seorang gadis London melalui dan melalui dan Rimmel London benar-benar menangkap dan mewakili gaya kecantikan kosmopolitan bandar yang cantik, . “

BERKAITAN: Cara Delevingne Mewujudkan Kempen La Collection De Paris Saint Laurent

“Cara Delevingne adalah perwujudan yang sempurna dari jenama Rimmel yang menetapkan trend dan kepribadiannya yang menawan,” kata Johanna Bussinelli, ketua pegawai pemasaran Color Cosmetics di Coty (syarikat induk Rimmel). “Dengan penampilannya yang berani, moden, sengit rasa dan keyakinan yang yakin kecantikan sebenar berasal dari dalam, Cara secara global dikagumi untuk keperibadiannya dan ekspresi diri. Dia akan menjadi tambahan kuat kepada jenama itu, memberi inspirasi kepada generasi baru wanita dan mempamerkan rupa yang berbeza dari rupa London eklektik. “

Rimmel kekal ketat mengenai butiran mengenai kempen model itu, tetapi ia pasti menjadi cara yang paling asas. Sementara itu, peminat boleh bertanya soalannya di Twitter menggunakan hashtag #RimmelxCara dan dia akan menjawab orang kegemarannya semasa persidangan Snapchat Rimmel pada 15 April.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 30

map