Cara DKNY Cara Delevingne Di Sini! (Ia Mempunyai Tattoos-Nya dan “Idea Rasanya”)

Sejak Cara Delevingne tiba di adegan model empat tahun yang lalu, dia membuat nama untuk dirinya sendiri di landasan untuk merenung dan lengkungan penuh (dan secara tidak sengaja menjadi anak poster dari pergerakan berani). Di luar landasan, dia terkenal dengan bulatannya yang terkenal dengan BFF yang terkenal (seperti Rihanna, Rita Ora, dan Jourdan Dunn untuk menamakan beberapa), sikapnya yang ganjil dan pusat estetika yang sejuk dan bergaya. Dan kini ancaman pelukis model-pelakon tiga yang dibawa membawa estetik kepada orang ramai dengan koleksi kapsul DKNY.

Koleksi # CaraD4DKNY telah ditulis oleh Delevingne secara keseluruhan-secara literal. Nama beliau dilekatkan pada beama, wajahnya dilekatkan pada tee, dan singa singa itu bersulam pada jaket varsity (di bawah). Kami mendapat peluang untuk berbual dengan Delevingne sendiri tentang proses reka bentuk, inspirasinya, dan bahagian kegemarannya.

Bagaimanakah perkongsian itu berlaku? Saya telah bekerja dengan DKNY selama beberapa musim, dan saya rasa bersambung dengan Donna [Karan] dan apa yang diramalkannya. Dia begitu memberi inspirasi dan tahu apa yang dimaksudkan keseronokan dengan fesyen semasa masih praktikal. Ia berlaku secara organik. Semua orang di DKNY begitu menyokong dan menggalakkan idea-idea saya yang kurang bagus (jadi kaos dan slogan). Saya berasa selesa diri saya sendiri. Ia adalah menyegarkan untuk mengetahui bahawa koleksi itu akan menjadi representasi otentik dari gaya saya.

Bagaimana cara anda berada di dalam proses reka bentuk? Saya terlibat dalam setiap aspek-saya memilih potongan, warna, bentuk, sesuai, gaya. Kerjasama itu adalah perpaduan sempurna dari gaya peribadi saya dan jenama DKNY. Aspek yang paling diperibadikan dari koleksi itu akan termasuk tato saya.

RELATED: Spring 2015 Runway Looks We Love: DKNY

Apakah inspirasi anda??Saya menggunakan gaya peribadi saya dan almari pakaian sebagai sumber inspirasi. Saya juga melalui arkib DKNY dan melihat beberapa reka bentuk asal dari 90-an.

Apa jenis wanita yang anda fikirkan?Saya benar-benar memikirkan peminat saya, lelaki dan perempuan. Koleksi itu adalah uniseks.

Apa bahagian kegemaran anda?Itulah persoalan yang sukar kerana saya benar-benar mencintai setiap bahagian, tetapi jika saya terpaksa memilih satu, ia akan menjadi jaket pengebom singa.

Banyak bahagian mempunyai rasa aktif. Bagaimana anda membayangkan mereka dipakai??Kerana saya sentiasa dalam perjalanan dengan tugas saya, saya ingin merancang kepingan yang menyokong gaya hidup aktif. Anda boleh memakainya dalam kehidupan seharian anda, daripada memukul gim untuk keluar.

Dan ia kelihatan seperti koleksinya sudah mempunyai peminat! Delevingne mengalahkan Joan Smalls, Gigi Hadid, dan Kendall Jenner semua barangan # CaraDDDKNY. Koleksi yang berharga antara $ 70 dan $ 735, boleh didapati mulai hari ini di dkny.com.

Ladies love #caraxdkny # carad4dkny @joansmalls @gigihadid @kendalljenner ❤️

Gambar yang disiarkan oleh Cara Delevingne (@caradelevingne) pada

FOTO: Selebriti Memakai DKNY, Hidup dan Mati Permaidani Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 79

map