Cara Gaya Seluar Panjang Tinggi Seperti Ikon Vintage

Jauh sebelum Beyonce dan Taylor Swift mempamerkan aset pepatah mereka dalam seluar pendek, gaya gaya, seperti Audrey Hepburn dan Marilyn Monroe, mengambil gaya musim panas yang dicari untuk putaran. Dan siapakah yang boleh menyalahkan mereka? Dengan suhu yang semakin meningkat, pendek pinggang tinggi adalah pilihan bergaya kasual untuk hujung minggu yang penuh pelayaran atau menari malam dengan rakan-rakan. Lukiskan beberapa inspirasi daripada lima bintang vintaj, dan tontoni rupa mereka di sini.

Audrey Hepburn

Tinggi Waisted Shorts
Arkib Foto / Getty Images, Courtesy (2)

Bagi yang dipinjam dari anak lelaki mengambil trend, pasangkan butang berwarna gelap, dengan kemerahan bawah putih. 

Kedai rupa: Etoile Isabel Marant atas, $ 162; theoutnet.com. J. Seluar pendek Crew, $ 48; jcrew.com.

Marilyn Monroe

Tinggi Waisted Shorts
Getty Images, Courtesy (4)

Tidak syak lagi bahawa Marilyn Monroe boleh membuat pintu masuk. Untuk menangkap rupa yang berorientasikan detailnya, pasangkan ikat pinggang, ikat pinggang yang bersulam, ikat pinggang, dan baji dua warna dengan pendek pendek pendek. 

Kedai rupaH & M atas, $ 20; hm.com. Syal Rosallini, $ 4; amazon.com. Seluar Michael Michael Kors, $ 70; lordandtaylor.com. GX oleh Gwen Stefani wedges, $ 90; charlotterusse.com.

RELATED: 13 Swimsuits Retro Diilhamkan oleh Foto Vintage

Lana Turner

Tinggi Waisted Shorts
Metro-Goldwyn-Mayer / Getty Images

Terima kasih kepada palet putih-putih, Lana Turner membawa bersama-sama item yang berbeza seperti serban, atas tanaman, dan baji terbuka dengan lancar dengan seluar pendeknya. 

Kedai rupaAtas tanaman Max BCria BCBG, 158; bcbg.com. Velvet Moschino, $ 119; saksfifthavenue.com. Seluar pendek Chloe, $ 605; matchesfashion.com. Alfani wedges, $ 50; macys.com.

Brigitte Bardot

Tinggi Waisted Shorts
Popperfoto / Getty Images, Courtesy (3)

Sekiranya ada orang yang menyayangi pantat panas yang tinggi, ia adalah Brigitte Bardot. Pelakon Perancis berjaya mengesan trend yang pendek dalam pelbagai cara, tetapi kami menyukai getaran gamine navy yang dilihat di sini. 

Kedai rupa: Abercrombie & Fitch atas, $ 12; abercrombie.com. Tali pinggang APC, $ 98; usonline.apc.fr. Seluar pendek Romwe, $ 15; romwe.com.

Rita Hayworth

Tinggi Waisted Shorts
John Kobal Foundation / Getty Images, Courtesy (4)

Bawa pinggang tinggi tinggi ke pejabat (jika anda bekerja di tempat dengan kod pakaian longgar) dengan menyusun sepasang sutera dengan blaus krep dan aksesori tan.

Kedai rupaBaju Helmut Lang, $ 177; helmutlang.com. Celana pendek teori, $ 190; theory.com. Pam Merona, $ 30; target.com. Belang fosil, $ 44; fossil.com. 

PHOTOS: 14 Under-$ 100 Summer Staples to Wear to Work

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map