Cara Memohon Warga Palsu Individu Seperti Pro

Tanyakan apa-apa artis solek yang bernilai beratnya di Beautyblenders tentang sebatan palsu individu, dan dia mungkin menyanyikan pujian mereka sebagai bahagian yang sangat diperlukan kitnya. Mengapa? Kerana kadang-kadang maskara hanya tidak mencukupi-tetapi sebatan penuh sebatan akan menjadi jauh. Kami mengetuk artis solek selebriti Suzy Gerstein (yang suka menggunakannya untuk menjadikan peepers biru Elisabeth Moss benar-benar pop) untuk memberi kita empat langkah untuk aplikasi mudah.

1. Sediakan bulu mata anda
Tidak, menambah bulu mata individu tidak bermakna anda harus melangkau rutin anda yang biasa. “Lengkapkan seperti biasa dan sapukan satu bulu mascara untuk memberikan bulu palsu palsu yang baik-hampir seperti rak – mereka boleh berehat dan mematuhi,” kata Gerstein.

2. Bersabar
“Dab beberapa gam lash jelas di tangan anda dan memberikannya 30 saat yang baik,” nasihat Gerstein. “Lashes akan menjadi yang terbaik jika anda membiarkan gam mendapat sedikit norak.”

3. Letakkan mereka seperti pro
Ambil kluster lash dengan sepasang pinset dan celupkan pangkal ke dalam sedikit gam. Kemudian, merapatkan falsie di antara bulu mata semula jadi anda. “Ia membantu mengangkat dagu anda, menatap ke dalam cermin dan tarik perlahan-lahan ke atas tudung dengan tangan yang bertentangan anda supaya anda dapat masuk ke dalam tali pinggang,” kata Gerstein. “Kadang-kadang saya akan memakai tali pinggang menengah di pinggir luar dan yang lebih pendek ke arah pusat untuk mendapatkan lebih banyak kesan kucing, berbentuk almond.”

4. Buat “sandwic”
Kini tiba masanya untuk menambah sentuhan penamat. “Sapukan satu lagi mantel mascara untuk sandwic bulu-bulu yang sebenar dengan yang palsu,” kata Gerstein. Melakukannya bukan sahaja menghasilkan meterai yang membantu menumbangkan palsu kepada bulu mata biasa anda, tetapi juga membantu menyatukannya untuk lebih alami – tetapi dipertingkatkan.

PHOTOS: InStyleMembeli Kecantikan Terbaik untuk Mata

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 77

map