Cara Menjadi Jem dan Hologram untuk Halloween

Tidak ada seorang pun yang menarik pakaian kostum yang terang-terangan seperti ini Jem dan Hologram. Dan Halloween ini, anda boleh mencipta wajah yang benar-benar keterlaluan dari band gadis yang memerintah kartun pada Ahad pagi pada ’80an. Hanya dalam masa untuk tindakan langsung baru Jem dan Hologram filem untuk memukul bioskop pada 23 Okt, kami berkongsi tip untuk berubah menjadi bintang pop dan bandmanya, terus dari pereka kostum filem, Soyon An.

“Setiap elemen rupa Jem adalah ‘terinspirasi 80-an, tetapi ia pasti lebih tinggi,” kata baru-baru ini InStyle. Nasib baik untuk peminat kumpulan gadis itu, semestinya cukup mudah untuk mencari kepingan yang anda perlukan untuk mendarat ensemble Jem muktamad hanya dengan menuju ke peruncit kegemaran anda (tidak perlu lawatan pakaian kostum). “Apabila anda melihat di kedai-kedai sekarang, anda dapat melihat bahawa ’80an benar-benar masuk,” kata An (digambarkan di bawah).

Soyon An
Jeffrey Mayer / WireImage

Namun, anda perlu mencari beberapa kepingan utama, seperti jaket kulit Jem yang berwarna jambu. Untuk bintang filem, Aubrey Peeples, Mewujudkan gaya moden pada pakaian balutan gaya blazer dari kredit pembuka kartun. “Jaket yang kami gunakan sangat peka, tetapi ia juga mempunyai pinggiran kristal Swarovski yang menjadikannya lebih glam,” katanya. Selepas asalnya mereka bentuk jaket hitam, An memutuskan bahawa ia perlu redone. “Ia harus menjadi warna merah jambu yang sempurna-bukan terlalu bubblegum, dan bukan terlalu fuchsia,” katanya. Penyelesaiannya? “Kami membekalkannya pada waktu malam. Ia mengambil masa 10 jam dan tujuh lapisan cat tetapi akhirnya kami mendapatnya.” 

Kartun Jem
Koleksi Courtesy Everett

Walaupun penting untuk mendapatkan teduhan sempurna di skrin, An berkeyakinan bahawa terdapat lebih banyak lagi jaket Jem daripada warna yang terang itu. “Ia bukan tentang warna seperti itu tentang sikap,” katanya. Dan tentu saja, masalah aksesori itu. Sebagai tambahan kepada anting bintang hologram ikonik Jem, Peeples yang dihias keluar dalam kepingan yang mudah dicari seperti “manik persahabatan, cincin stackable, dan gelang dengan kata-kata inspirasi pada mereka.” Untuk sentuhan terakhir, lemparkan beberapa kasut yang akan memakai bintang rock moden. “Kami memilih kasut kulit paha tinggi,” kata An. 

Jem and the Holograms - 2
Justina Mintz / Universal

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Yang Baru Jem dan Hologram Filem

Ia juga penting untuk mengekalkan semangat watak dalam minda. “Jem mempunyai unsur-unsur yang bergaya dan menonjol, tetapi secara keseluruhan dia seorang gadis di rumah,” kata An. “Dia suka memakai kepingan vintaj yang selesa seperti baju dan jins rock-and-roll.” Jadi selagi anda menggabungkan tandatangan Jem yang berwarna merah jambu, selebihnya terpulang kepada anda.

Dan jika anda berpakaian dengan #squad anda, mudah untuk membuat kelihatan mengingatkan rakan-rakan sekutu Jem, Holograms. Hanya pastikan untuk mengekalkan gaya dan warna tandatangan mereka. “Shana memakai ungu, dan dia juga memakai banyak cetakan zebra,” kata An. “Aja memakai biru, dan kami memasukkan rantai dompet mutiara merah jambu yang dia pakai dalam kartun itu. Dan warna Kimber adalah oren, dan dia memakai satu ton blazer.”

Jem and the Holograms - 1
Justina Mintz / Universal

Sama ada anda membuat keputusan untuk menjadi Jem atau salah satu daripada Hologram, anda akan betul pada tanda selagi anda memakai “sesuatu yang sangat keterlaluan,” kata An. Dia menawarkan satu hujung akhir untuk membawa bintang rock batin anda: “Cobalah sesuatu yang membawa keluar sisi glamor anda, seperti kasut berwarna oren atau hologram.”

Dengan melaporkan oleh Grace Lee

Tonton treler untuk Jem dan Hologram di bawah, dan menangkap filem di pawagam pada 23 Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map