Cara Pakai Booties Fall Baru Anda Seterusnya Musim & Sekarang

Kami telah memukul beberapa hari berukuran 90 darjah dan beberapa gelombang panas, jadi tidak perlu dikatakan sebahagian daripada kita hanya mempunyai cuaca musim panas. Jika anda sedang mencari sesuatu untuk mendapatkan anda melalui baki musim ini, membeli-belah untuk bootie jatuh baru mungkin hanya pick-me-up yang anda perlukan.

Sebaik sahaja anda telah menambah bootie baru untuk almari pakaian anda, tidak ada apa-apa yang memuaskan kerana mengambil pasangan baru keluar dari kotak dan meletakkannya di tepi (dan mungkin dipamerkan) di dalam almari anda. Tetapi jika anda tidak boleh menunggu untuk memakainya sementara temps masih berhampiran dengan angka tiga kali, anda boleh menyatukan pakaian yang sesuai dengan cuaca yang menyoroti barang runcit baru anda. Tetap menatal untuk melihat bagaimana!

BERKAITAN: Carolina Herrera dan Diane von Furstenberg mengenai Power of Uniform Dressing

Cara Pakai Booties Fall Baru Anda Sekarang
Baju putih yang renyah dengan siluet di luar bahu membawa kehebatan ke wajah, dan apabila berpasangan dengan potongan denim, pakaian anda akan berteriak gaya musim panas yang mudah.

Booties embed 1
Kesopanan

Dapatkan Pandang: 3.1 Phillip Lim booties, $ 625; nordstrom.com. Zara, $ 50; zara.com. Rag & Bone, $ 165; farfetch.com. Rebecca Minkoff, $ 345; shopbop.com. Phyllis + Rosie Jewelry, $ 125; shopbop.com. Cermin mata hitam Prada, $ 325; nordstrom.com.

BERKAITAN: 3 Cara untuk Kelas Seluar Denim Anda

Cara Pakai Bootie Baru Anda pada Kejatuhan Awal
Salah satu bahagian terbaik mengenai kejatuhan awal ialah anda boleh memakai pakaian ketat booties sans. Untuk mengimbangi rupa, cuba pakaian mini lengan panjang dan aksesori pernyataan.

Booties embed 2
Kesopanan

Dapatkan Pandang: Tory Burch, $ 450; shopbop.com. Pakaian topshop, $ 90; topshop.com. Vince kopling, $ 295; vince.com. Nixon watch, $ 200; nixon.com.

BERKAITAN: Sandal Berpakaian Apabila Pedicure Anda Terkelupas

Lebih banyak Booties Fall Covetable

Booties embed 3
Kesopanan

1. Zara, $ 119; zara.com. 2. Lulu, $ 41; lulus.com. 3. Schutz, $ 265; schutz.com. 4. Ash, $ 298; shopbop.com. 5. Sambungan Perancis, $ 160; frenchconnection.com. 6. Vince, $ 395; shopbop.com.

Inspirasi foto di atas: Boss, Fall 2015

PHOTOS: 13 Beg & Gabungan Kasut untuk Setiap Peristiwa Musim Panas

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map