Cara Rambut Kim Kardashian Tidak Dapat Dipercayai Berkilat Walaupun Selepas Bercukur dan Buli

Pencelupan rambut anda boleh menyebabkan kesan yang serius merosakkan-melainkan jika anda, Kim Kardashian. Walaupun pergi dari berambut perang ke blonder dan kemudian kembali kepada si rambut coklat dalam masa kurang dari sebulan, helai untaian tanda tangan bintang itu tetap utuh, dan entah bagaimana kelihatan lebih muda daripada sebelumnya. Jelas, kita memerlukan beberapa jawapan.

BERKAITAN: Kim Kardashian Tidak Ada Lagi Platinum Blonde

Senjata rahsia, warna kulit Kardashian Lorri Goddard mengungkapkan, adalah b3 Brazil Bond Builder, sebuah produk profesional baru yang berupaya membina rambut yang lebih sihat dengan setiap bahan pewarna (tanpa menambahkan masa pemprosesan untuk pelantikan anda). Ya, betul.

“B3 berfungsi kerana kerana ia diemulsi dengan warna yang menyerap struktur dalaman rambut,” kata Goddard InStyle. “Menambahkannya kepada warna rambut mana-mana membantu memantulkan cahaya dan mengekalkan warna rambut cantik lagi.” Dengan kata lain, chameleons warna rambut, anda boleh mengurangkan kemungkinan kerosakan dan kerosakan, melegakan sentuhan, dan keluar dari salon dengan serius bersinar.

Kepala ke brazilianbondbuilder.com untuk mengetahui lebih lanjut.PHOTOS: Produk-produk ini Akan Mendapatkan Rambut Terbaik Kehidupan Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 17

map