Cari Daripada Warna Bibir Paling Popular dari Seluruh Dunia

Anda mungkin seorang gadis Amerika melalui dan melalui, tetapi warna bibir anda sebaliknya. Lapangan Terbang Heathrow terkenal London baru-baru ini mengeluarkan Warna Gincu Antarabangsa Terbaik Tahun Ini, yang mendedahkan warna bibir dan trend teratas di seluruh dunia. Untuk menyusun senarai itu, Heathrow bekerjasama dengan World Duty Free dan pakar kecantikan Alice Hart-Davis untuk melihat lebih dekat 50 destinasi yang paling bergaya di dunia, dan warna-warna terlaris untuk setiap.

Di London, warna bogel seperti Bobbi Brown Beige Gold Shimmer ($ 26; nordstrom.com) terbukti menjadi yang paling popular, manakala wanita di New York City sesuai untuk membelok ke arah Red Apple yang mirip dengan MAC Steam Heat ($ 18; maccosmetics.com). Nada Dusty Rose, la Laura Mercier Raspberry Ripple ($ 26; nordstrom.com) adalah pilihan utama di Paris, manakala Shanghai dan Dubai masing-masing memilih nada cerah. Batu-batu karang seperti Burberry ($ 33; saksfifthavenue.com) adalah trend antara wanita di Shanghai, dan kelopak kelopak seperti warna Dior Rose Caprice ($ 35; sephora.com) mendahului warna bibir Dubai yang paling dikehendaki. Teruskan ke heathrowairport.com/beauty untuk melihat senarai secara penuh, dan untuk mengetahui bayangan terlaris di kota anda!

PHOTOS: Lipstik Terbaik 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 46

map