Cari Spesifikasi Killer dengan Aplikasi Baru Ini!

Jika anda seperti kami, Warby Parker mengubah hidup anda dari segi mencari spesifikasi yang sempurna. Sistem percubaan jenama di rumah dibuat membeli-belah untuk kacamata tanpa lancar dan mudah – apatah lagi, mudah. Sekarang industri kacamata menawarkan cara baru dan inovatif untuk membantu anda memilih sepasang cermin mata baru anda. Teruskan membaca untuk tiga pilihan baru kami.

David Kind, davidkind.com

Selepas anda memuat naik beberapa layan diri dan melengkapkan soal selidik gaya, cermin mata mewah akan menghantar anda enam bingkai untuk menguji, bersama-sama dengan nota kenapa setiap pasangan akan memuji ciri anda. Anda kemudiannya boleh berunding dengan stylist peribadi melalui sembang video, jadi anda tidak perlu marah pada sahabat anda untuk bingkai gagal.

Apl Perjalanan Mesti Datang untuk Muat Turun Sekarang

Frameri, frameri.com

Pilih dari beberapa gaya $ 100 menggunakan video 3-D percubaan yang menunjukkan bagaimana setiap pasangan akan kelihatan pada wajah anda. Kanta yang ditukar ganti jenama membolehkan anda mengemas kini preskripsi anda tanpa perlu membeli satu lagi bingkai.

Ray-Ban Remix, ray-ban.com

Apa yang boleh menjadi lebih sejuk daripada Aviators atau Wayfarers yang disesuaikan? Pilih warna lensa anda, selesai bingkai, ukiran lengan, dan kes gelas yang ditulis dengan nama atau inisial anda-dan cobalah untuk tidak memamerkan.

Lawati halaman #BestofDigi kami untuk aplikasi dan laman web yang lebih panas dan pastikan anda mengambil isu November InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang, untuk senarai penuh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 67

map