Carrie Underwood Menyambut Bayi Bayi-Cari Daripada Nama-Nya

Tahniah kepada Carrie Underwood dan Mike Fisher-kedua-dua mereka menyambut anak pertama mereka, seorang anak lelaki bernama Isaiah Michael Fisher, pada 27 Februari. Ibu baru berkongsi berita pagi ini di Instagram beliau, menyiarkan foto bayi bayi Isaiah yang menggemaskan. “Tangan kecil dan kaki kecil … Tuhan telah memberkati kita dengan hadiah hebat! Isaiah Michael Fisher – lahir pada 27 Februari. Selamat datang ke dunia, malaikat manis!” dia merakamkan gambar itu.

Tangan kecil dan kaki kecil … Tuhan telah memberkati kita dengan hadiah hebat! Isaiah Michael Fisher – dilahirkan pada 27 Februari. Selamat datang ke dunia, malaikat manis!

Gambar yang disiarkan oleh Carrie Underwood (@carrieunderwood) pada

 

PHOTOS: Carrie Underwood yang paling bergaya kelihatan pernah

Pengumuman bayi Underwood adalah sesuai kerana penyanyi negara itu memainkan pereka fesyen kecergasan – yang mengagumkan kami lagi dan lagi sepanjang kehamilannya dengan pilihan bersalinnya yang tidak dijangka-juga mengumumkan kehamilannya melalui Instagram. Kembali pada bulan September, dia memaparkan gambar dirinya dengan dua anjingnya, Penny dan Ace, masing-masing memakai baju comel yang membaca, “Saya akan menjadi kakak besar,” dan “Saya akan menjadi abang besar, “masing-masing. Aw! Tahniah kepada keluarga yang semakin meningkat.

FOTOS: Gaya Selebriti Bersalin Bergaya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 48

map