Cate Blanchett: “Hanya Kerana Wanita Berpakaian Seksi Tidak Bermaksud Kami Ingin Memberi Anda”

Cate Blanchett tahu fesyen.

Kami tahu ini kerana dia seorang doktor haiwan permaidani merah yang telah menduduki 50 kali tahunan senarai Terbaik Berpakaian kami berkali-kali. Dan kita tahu ini kerana pada hari Isnin, pelakon itu membawa pulang Anugerah Gaya Ikon di InStyle Anugerah 2017.

Bercakap dengan nombor Givenchy yang berjalur merah, bintang Australia berusia 48 tahun itu mengambil peringkat untuk mengucapkan terima kasih kepada para pereka sebagai majoriti Nicolas Ghesquiere, Claire Waight Keller, Stella McCartney, Sarah Burton, Riccardo Tisci, dan Giorgio Armani. Dia menjelaskan bahawa dia selalu menganggap pakaian fesyen, dan tidak menjadi seorang pelakon untuk memukul karpet merah.

Cate Blanchett
Stefanie Keenan / Getty Images

“Anda dapat mendiami genius yang luar biasa … gaun yang dibina dengan indah,” katanya mengenai kerja beliau, sambil terus mengucapkan terima kasih kepada Armani, khususnya, untuk memakai pakaiannya. “Saya amat berterima kasih kepada Encik Armani, yang merupakan ikon gaya dalam diri sendiri dan yang menjadi mentor yang mendalam bagi saya.”

Blanchett juga memberitahu InStyle dia ingin mengucapkan terima kasih kepada stylist lama untuk mencari gaun cantik itu. “Kerjasama saya yang lama dengan Elizabeth Stewart yang bijak telah membawa saya untuk menemui pereka yang menarik dan menarik – dia mempunyai mata yang terbaik dalam perniagaan,” katanya..

Kesyukuran mengetepikan, Blanchett terus membuat satu kenyataan badass mengenai wanita, dan mendedikasikan penghargaan kepada mereka yang tidak berani dalam gaya mereka.

“Bagi saya, ikon gaya yang benar, dan saya fikir terdapat sedikit tema yang muncul di sini malam ini, itu bagi saya bahawa ia sentiasa wanita-wanita yang telah menjadi diri mereka sendiri tanpa permintaan maaf – yang kehadiran fizikal dan estetik mereka benar-benar diintegrasikan dalam cara yang tidak sedar diri sendiri, “katanya.

“Wanita yang tahu bagaimana rupa mereka, bukan semua yang mereka hanya peluasan itu, dan ini mengenai wanita yang merasa bebas memakai apa yang mereka mahu apabila mereka mahu dan bagaimana mereka mahu memakainya,” Blanchett.

BERKAITAN: Lihat Selebriti Paling Hangat dari InStyle Anugerah 2017

Sudah tentu, bintang itu berjaya membuat satu kenyataan yang berani, dan perkara-perkara mendapat sedikit politik juga.

“Wanita suka kelihatan seksi, tapi itu tidak bermakna kita mahu f- kamu. Tiada siapa yang berkata kepada Steve Bannon, ‘anda kelihatan seperti beg sampah. Adakah anda mahu saya membuang anda? ‘Tetapi komen yang mengatakan tentang apa yang dipakai wanita pada karpet merah-maksud saya. Sekiranya anda mengumpul troll di Internet, janganlah, “katanya.

VIDEO YANG TERKAIT: InStyle Anugerah: Apa Rahsia Mengenai Pakaian Anda Tiada siapa yang tahu?

“Saya hanya berkata, ‘bawa ia, wanita! Cabutnya terbuka lebar. Saya fikir anda semua luar biasa. “

Bolehkah kita mendapatkan tepuk tangan berdiri??

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map