Celebs Kegemaran Anda Semua Memakai Couture Juicy Baru

Kylie Jenner
kyliejenner / Instagram

Ruthie Friedlander

28 Nov, 2017 @ 2:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Juicy Couture dilancarkan pada tahun 1997. Saya berusia 10 tahun, dan saya mahukan semuanya. Setiap tracksuit, setiap pakaian renang, dan setiap baju T-shirt. Apabila jenama itu diam, begitu juga dengan cinta saya dari “J.” Jejak lagu saya tergulung dalam simpanan di suatu tempat dan, tidak hairanlah, saya berhenti bermain tee bayi.

Tetapi terima kasih kepada stylist super Jamie Mizrahi (anda kenal dia kerana dia orang gal yang membuat orang seperti, um, Katy Perry, sebagai contoh, kelihatan sejuk) Juicy kembali. Dengan cara yang besar. Dan sekali lagi, walaupun 20 tahun kemudian, saya jatuh cinta. Di sini, beberapa selebriti yang paling popular merangkul Juicy Couture yang baru.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 12 =

map